GUBI IM SE SVAKI TRAG Jeste li mozda vidjeli ove mlade ljude?

Policija traga za vise mladih osoba koje su nestale ovog tjedna na podrucju cijele Hrvatske. Nazalost, potraga se nastavlja i za ljudima koji su ranije nestali, jer do sada nije dala rezultata.

Kristina Zrilic (16) visoka je 160 centimetara, ima ravnu crnu kosu, velike smede oci i srednje je tjelesne grade. Kristina se u cetvrtak, 7. svibnja, udaljila s adrese u Bedekovcini u nepoznato. Nije poznato u sto je bila odjevena u trenutku odlaska.

Marija Mucak (18) je visoka 163 centimetara, ima ravnu smedu kosu i velike smede oci. Ima okruglo lice i srednje je tjelesne grade. Marija se u nedjelju, 3. svibnja, udaljila s adrese u Bedekovcini u nepoznato. Nije poznato u sto je bila odjevena u trenutku odlaska.

Aleksandra Ignjac (14) visoka je 160 centimetra, ima crnu ravnu kosu, smede velike oci, okruglo lice i srednje je tjelesne grade. Aleksandra se u srijedu, 6. svibnja, udaljila s adrese Svetog Mateja u Zagrebu u nepoznato. U tom je trenutku bila odjevena u crnu jaknu, majicu kratkih rukava, tajice i tenisice.

Enes Doric (31) visok je 175 centimetra, ima kestenjastu kosu, smede oci, ovalno lice i srednje je tjelesne grade. Enes se u utorak, 5. svibnja, udaljio s adrese u Rasi, Most-Rasa, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u sivu jaknu, bijelu majicu, traperice dok je na nogama nosio visoke crne tenisice.

Moris Beganovic (15) visok je 175 centimetara, ima crnu kosu, smede oci, okruglo lice i jace je tjelesne grade. Moris se u srijedu, 6. svibnja, udaljio s adrese u Zagrebu, Svetog Mateja, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u crvenu majicu, kratke hlace i tenisice.

Andrej Devic (16) je visok 175 centimetara, ima kestenjastu kosu, kestenjaste oci, ovalno lice i slabije je tjelesne grade. Andrej je u cetvrtak, 7. svibnja, otisao s adrese u Rijeci, Cambiereva ulica, u nepoznato.U trenutku odlaska bio je odjeven u crnu trenirku.

Policija od ranije traga za Josipom Birticem, Sarom Macanic, Zarkom Popovicem, Karlom Sabljak, Kristinom Udurovic i Predragom Zivkovicem.

Ukoliko ste vidjeli neku od navedenih osoba, molimo nazovete broj 192 ili da se javite u najblizu policijsku postaju. Vise informacija mozete potraziti u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na web adresi www.nestali.hr.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr