KOBNI LJUBAVNI TROKUT?

‘GLAVA MU JE KLONULA I BILA JE SVA KRVAVA’: Muškarac ranjen u središtu Slatine je preminuo, nagađa se o motivima ubojstva

Uobičajeni spokoj slavonskog gradića Slatine danas oko 13.30 sati prekinula su hici koje je u središtu grada jedan muškarac ispalio drugome u glavu.

Ranjeni muškarac podlegao je ozljedama u virovitičkoj bolnici. Ubojstvo je potvrdio Darko Žegarac, zamjenik državnog županijskog odvjetnika u Bjelovaru, piše Večernji list. Neslužbeno se doznaje da su i ubojica i ubijeni iz Slatine. Jutarnji list piše da je ubijen 43-godišnji Mario Škiljić kojeg je ubio 38-godišnji Miroslav Čizić, vjerojatno potaknut ljubomorom jer ga je prije nekog vremena napustila supruga i otišla živjeti sa Škiljićem.

POKUŠAJ LIKVIDACIJE U SREDIŠTU SLATINE: Naoružani muškarac mopedom stao kraj automobila i počeo pucati u vozača

Ostavio pištolj i otišao se predati u policiju

Prije samog zločina 43-godišnjak je sjedio u parkiranom Renault Twingu na parkiralištu u ulici Antuna Kovačića, u samom središtu grada, kada mu se, prema tvrdnjama očevidaca, preko nogostupa približio muškarac na skuteru. Izvadio je pištolj i kroz bočno staklo automobila pucao mu u glavu.

Nakon toga je ‘revolveraš’ spremio pištolj u pretinac skutera, a na sjedalo odložio kacigu, pa preko glavnog gradskog trga odšetao u tristotinjak metara udaljenu policijsku postaju gdje se, navodno, sam predao policajcima.

“Odmah smo istrčali vidjeti što se događa. Vidjeli smo taj parkirani Renault te kraj njega napušteni skuter. Prvo smo primijetili da je na automobilu razbijeno staklo. Ranjeni muškarac bio je naslonjen na vrata, a krvario je iz glave. Pozvali smo Hitnu pomoć te smo se spremali zvati policiju. Tada je netko iz obližnjega kafića povikao da je pucač ostavio pištolj i otišao se predati policiji”, kazao je za 24 sata jedan od očevidaca.

Ubojica ustrijelio ljubavnika svoje žene

Kazao je još kako su on i ostali okupljeni dozivali ustrijeljenog muškarca, no on im se nije odazivao. Glava mu je bila klonula i sva krvava – kaže.

“Disao je, ali očito nije bio pri svijesti. Čuo sam da su ga živog prebacili u bolnicu, a što je bilo dalje, ne znam”, kazao je spomenuti očevidac.

Odmah nakon ovog krvavog događaja Slatinom su počele kolati razne priče o mogućem motivu koji je jednog muškarca nagnao da ubije drugoga. Većina spominje da je u pitanju bio ljubavni trokut.

Ubojičina supruga, prema tim pričama, navodno je već mjesecima živjela izvan grada s danas ubijenim muškarcem. Njih dvojica već su se sukobili prije četiri mjeseca kada je, kažu Slatinjani, suprug pretukao ženinog ljubavnika.

Povratak na Net.hr