FOTO: Traga se za osam osoba, jeste li ih vidjeli?

Iz Nacionalne evidencije nestalih osoba priopćili su da se traga za osam osoba, od čega je nestanak njih pet prijavljen tijekom proteklog tjedna. Od 12 nestalih osoba za kojima se tragalo prošlog tjedna, pronađeno je njih 9.

Čak četiri nestanka prijavljena su u PU zagrebačkoj. Tako je u ponedjeljak 29. listopada prijavljen nestanak 21-godišnje Nataše Čulić, koja se udaljila iz Bolničke ceste 32 (psihijatrijska bolnica Vrapče). Djevojka je visoka 165 cm, ima ravnu svijetloplavu kosu i tamnoplave oči. Slabije je tjelesne građe, a u vrijeme nestanka bila je odjevena u plave traperice, svijetloplavu majicu i bijele tenisice.

U subotu 27. listopada nestala je 16-godišnja Maja Radoš, koja se udaljila s adrese stanovanja u Zagrebu i od tada joj se gubi svaki trag. U vrijeme nestanka bila je odjevena u crno-bijelu kariranu jaknu, rozu majicu i rozi donji dio trenirke te bijele tenisice. Djevojka je visoka 170 centimetara, ima crnu, ravnu kosu i velike kestenjaste oči. Između obrva ima mali ožiljak.

U PU zagrebačkoj se vodi i nestanak 24-godišnje Natalije Nikl, koja se u srijedu, 26. listopada udaljila s adrese stanovanja u Samoboru u nepoznato i od tada joj se gubi svaki trag. U vrijeme nestanka bila je odjevena u tamnoplave traperice, sivi gornji dio trenirke i bijele tenisice. Djevojka je visoka 179 centimetara, ima kestenjastu kosu i velike kestenjaste oči. Okruglog je lica te srednje tjelesne građe. Na desnom ramenu ima tetovažu leptira, dok na desnom gležnju ima tetovažu kineskog znaka.

S adrese u Zagrebu je u nedjelju, 28. listopada nestao i 60-godišnji Zvonimir Gregurić. Muškarac je visok 200 centimetara, ima sijedu kosu i jače je tjelesne građe, a u vrijeme nestanka bio je odjeven u tamnu jaknu, crnu majicu kratkih rukava, tamne traperice i crne mokasine.

PU krapinsko-zagorskoj je prijavljen nestanak 21-godišnjeg Božidara Pikutića, koji se u srijedu, 31. listopada udaljio s adrese stanovanja u Zlataru pod nepoznatim okolnostima te mu se od tada gubi svaki trag. U trenutku nestanka bio je odjeven u jaknu boje bijele kave, bijeli gornji dio trenirke, narančastu vestu, plave traper hlače i narančaste tenisice. Mladić ima crnu kosu, smeđe oči, velike uši, ovalnog je lica i slabije je tjelesne građe.

Iz Nacionalne evidencije nestalih osoba su priopćili da policija još uvijek traga za Gordanom Kalanjošem (17) iz Ivanca, Marinkom Martinovićem (42) iz Zagreba te Renatom Zdjelarom (40) iz Zagreba.

Povratak na Net.hr