KRVOPROLIĆE U DISKU

[FOTO, VIDEO] OVO JE OSUMNJIČENI ZA UBOJSTVO U SENJU: Izbacili ga iz noćnog kluba, on se vratio s dva pištolja i počeo pucati…

Policija u Rijeci danas je pred suca istrage privela Ivana Tomljanovića, koji je jučer u noćnom klubu u Senju ubio 38-godišnjaka i ranio još dvojicu mladića (26 i 27).

Možda je najšokantnije u vezi subotnjeg ubojstva to što se dogodilo bez ikakvog povoda ili nekog ranijeg neriješenog sukoba, piše Novi List.

Naime, potpuno neočekivano, na upozorenje da se smiri i pusti djevojke u lokalu na miru Ivan Tomljanović (55) reagirao je pun bijesa i želje za osvetom.


Povratak s pištoljima

Prvo je otišao doma, a zatim se vratio s dva pištolja i počeo nasumice pucati po disko klubu Konoba. Zatim mu je prišao voditelj kluba Tomislav Lopac (38) iz Senjske Drage pokušavajući ga primiriti riječima.

Ali Tomljanović mu je uperio pištolj u trbuh i upucao ju.

Kada se Lopac iznenađeno uhvatio za ranu i povikao “Što ti je, jesi poludio”, Tomljanović ga je pogodio još dva puta i ubio.

PUCNJAVA U DISKO KLUBU U SENJU: Likvidiran vlasnik popularnog restorana, dva mladića ranjena, ubojica se predao

Napadnutom Lopcu u međuvremenu su pokušali pomoći 26-godišnji Tin Rončević i 27-godišnji Josip Mesić, ali ubojica je jednostavno uperio oružje i ispalio po nekoliko hitaca u svakoga.

Iz Konobe se uspio izvući ranjeni Rončević, koji je ostao ležati na cesti u neposrednoj blizini drugog lokala.

Policija odvodi ubojicu Ivana TomljenovićaFoto: Nel Pavletic/PIXSELL

Oduvijek eksplozivan i osvetoljubiv

DETALJI BRUTALNOG NAPADA U SENJU: ‘Žena mu je divna i vrijedna, ali on je težak i čudan, pogotovo kad popije’

Tomljanović je nakon pucnjave izašao i krenuo se udaljavati s mjesta ubojstva, ali ga je konobar obližnjeg lokala svladao i držao do dolaska policije.

Nakon tragedije, lokalno stanovništvo nije bilo spremno za razgovor, te su samo anonimno govorili kako je Tomljanović i prije bio izrazito hirovita, eksplozivna i osvetoljubiva osoba, te da su radije izbjegavali njegovo društvo nego da se upuštaju u rasprave.

“Kratkog fitilja je bio, eto, drugo ne bih mogao reći za njega, svadljiv i rabijatan, nikad ne znaš kakao će reagirati”, rekao je jedan sugovornik.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr