RAZBOJSTVO U BIBINJAMA

BRUTALNA PLJAČKA SPAROVE TRGOVINE: Zarobili radnice, a kad nisu mogli otvoriti sef – jednu su izmlatili kundakom

Pljačkaši su zatvorili djelatnice, a kada nisu mogli otvoriti sef, počeli su kundakom mlatiti trgovkinju…

U novootvorenom Sparu na Jadranskoj cesti u Bibinjama, u subotu oko 23 sata u trgovinu su ušetala tri maskirana muškarca naoružana puškama, prijeteći djelatnicima.

S obzirom na to da se bližio kraj radnog vremena, kako doznaje Antena Zadar, u trgovini nije bilo kupaca, a pljačkaši su sve djelatnike zatvorili u jednu prostoriju. Cilj je bio domoći se dnevnog utrška koji se sprema u blagajnički sef opremljen bravom s vremenskom odgodom.

“Materijalna šteta bit će naknadno utvrđena, a protiv nepoznatih počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu,” kaže glasnogovornik PU zadarske, Elis Žodan, koji  je potvrdio da su pljačkaši bili grubi i da je ozlijeđena jedna djelatnica.

Ona je bila zadužena za rukovanje blagajničkim sefom, no nije znala šifru, što je izazvalo bijes razbojnika. Jedan od pljačkaša nesretnu je ženu nekoliko puta udario kundakom puške po glavi zbog čega je pretrpjela teške ozljede bubnjića. Uvidjevši da je sef nemoguće otvoriti, “počistili” su blagajne u kojima je još bilo novca i pobjegli.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr