SUDAR 3 AUTA I 2 MOTORA

FABRIZIO RADIN SUDJELOVAO U PROMETNOJ: Istarski župan nije bio alkoholiziran; Zaželio je brz oporavak ozlijeđenom motoristu

Vršitelj dužnosti istarskog župana Fabrizio Radin sudjelovao je u prometnoj nesreći triju automobila i dvaju motocikala

Zamjenik župana, koji trenutno obnaša dužnost istarskog župana, Fabrizio Radin, sudjelovao je u nedjelju oko 13 u teškoj prometnoj nesreći na cesti između Bala i Kokuletovice. Iz Istarske županije priopćeno je kako su u nesreći sudjelovala tri automobila i dva motocikla.

U nesreći je ozlijeđen jedan motociklist koji je prevezen u Opću bolnicu u Puli te se nalazi izvan životne opasnosti. Radin je ozlijeđenom motociklistu uputio želje za što bržim oporavkom. U trenutku nesreće on je upravljao svojim privatnim automobilom te nije bio pod utjecajem alkohola, javlja N1. Policijska uprava istarska, objavila je, pak, priopćenje u kojem upravo Radina tereti za izazivanje prometne nesreće.

“Nesreća se dogodila kada je 61-godišnjak upravljao automobilom Suzuki, pulske registarske oznake iz smjera Bala prema Rovinju. Prilikom skretanja ulijevo na sporednu cestu prema rezervatu Palud, vozač je oduzeo prednost prolaska i sudario se s automobilom VW Golf, pulske registarske oznake, kojim je iz smjera Rovinja upravljao 19-godišnjak”, stoji u policijskom izvješću.

Udareni Golf se potom nastavio nekontrolirano kretati cestom kojom su nailazila dvojica motociklista. Jedan je sletio s ceste, a drugoga je udario Golf. Od siline tog udara, motocikl se odbio u Citroen koji je nailazio iz smjera Bala. Težina ozljeda motociklista još uvijek nije poznata, no on  je zadržan naliječenju. U nesreći su lakše ozlijeđeni drugi motociklist i vozač Citroena, koji su upućeni na kućnu njegu.

“Bila je jedna nesreća. Što da vam kažem? Dobit ćete sve informacije od policije. Nadam se da će sve proći bez težih posljedica po dečkim koji su bili na motoru. Jedan je završio u bolnici. Nadam se da nema nekih teških posljedica od ove saobraćajne nesreće”, poručio je Radin novinaru Glasa Istre na mjestu nesreće.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr