DETONACIJA U STANU

DRAMA U CENTRU KARLOVCA: Starac sjekirom ubio ženu pa namjerno izazvao eksploziju plina i raznio pola zgrade!

Jedna je osoba poginula, a jedna je teško ozlijeđena u tragediji koja se danas oko 14 sati dogodila u središtu Karlovca. Isprva se vjerovalo da je žena poginula u eksploziji, no kasnije se ispostavilo da nije tako.

KA-portal prvo je objavio kako je na Trgu Josipa Jurja Strossmayera na prvom katu došlo do eksplozije za koju se sumnja da ju je uzrokovao plin.

No, priča je ipak jezivija. Naime, kako piše Jutarnji list, u karlovačkoj tragediji jesu stradale dvije osobe, no da je eksploziji prethodilo ubojstvo.


Kada su vatrogasci ušli u stan svjedočili su zastrašujućem prizoru – sjekiri u staričinoj glavi. Starac koji je s njom bio u stanu nakon krvavog događaja pokušao si je oduzeti život plinom, međutim to mu nije pošlo za rukom pa je s teškim ozljedama završio u bolnici. Kako javlja Hina, ime poginule žene je Dana Bajac, a od liječnika s terena doznali su kako je njezin suprug u bolnicu prevezen s teškim opeklinama.

Riječ je o objektu udaljenom svega 50-ak metara od gradske uprave. Eksplozija nije toliko jako odjeknula koliko bi se očekivalo pa su građani ostali sjediti na terasama obližnjih kafića.

Goran Franković, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe, izjavio je kako je nakon eksplozije došlo do požara koji je lokaliziran te nema opasnosti od širenja požara na okolne stanove.

 Štefica Bradač, vlasnica susjednog stana, izjavila je kako je njezin stan u eksploziji potpuno uništen, kao i još tri stana, dok je peti oštećen.

Očevid je u tijeku.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr