NESREĆA U SOLINU

DVOGODIŠNJAK PAO S PRVOG KATA ZGRADE: Navodno se popeo na krevet koji se nalazi blizu prozora, susjedi ispričali detalje

Dječak je navodno pao jer se popeo na krevet koji je stajao ispod prozora spavaće sobe, koji je u tom trenutku bio otvoren, a policija, navodeći da se radi o nesretnom slučaju, nije potvrdila navode susjeda

Prošloga petka oko 11:30 s prvog kata stambene zgrade u Solinu na beton je pao dvogodišnji dječak. Pri padu s četiri metra visine je slomio križnu kost te dobio jak udarac u glavu, no srećom, ozljede nisu opasne po život. Susjedi koji su vidjeli pad pozvali su Hitnu pomoć. Navodno se dječak popeo na krevet koji se nalazi do prozora u spavaćoj sobi, koji je nekim slučajem bio otvoren.

Stanari te i susjednih zgrada govore da je neki čovjek u stan donio dijete majci koja nije ni znala da je ono palo kroz prozor. Otac je navodno za to vrijeme spavao. Novinari Slobodne Dalmacije htjeli su potvrditi te navode u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj, ali nisu dobili željeni odgovor.

“Dana 04.09.2020. godine na solinskom području uslijed pada kroz prozor sobe na prvome katu dijete zadobilo teške tjelesne ozljede te je zadržano na liječenju do današnjeg dana (ponedjeljak navečer) kada je otpušteno na kućnu njegu. Na mjestu događaja izvršen očevid, a prema za sada dostupnim informacijama radi se o nesretnom slučaju. Policija će poduzeti mjere i radnje iz nadležnosti policije s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u ovom događaju”, kratko su priopćili iz policije.

Glasnogovornica policijske uprave, Antonela Lolić kasnije je poručila da je istraga u tijeku te da će o svemu izvijestiti javnost kada sve okolnosti ove nesreće budu utvrđene.

Povratak na Net.hr