Dva mladića poginula u naletu putničkog vlaka

U petak oko 14,45 sati na željezničkom putnom prijelazu u Donjem Zvečaju blizu Duge Rese dogodila se teška nesreća u kojoj su poginula dva mladića. Njihov automobil je u naletu putničkog vlaka potpuno smrskan.

Dva mlađa muškarca putovala su u službenom automobilu dugoreške tvrtke Aquestil, doznaje Radio Mrežnica. Nesreća se dogodila na željezničkom putnom prijelazu u blizini restorana u Donjem Zvečaju.

Službeno vozilo Aqueastila Škoda Roomster navodno je potpuno smrskano i odbačeno u dolinu. Tijelo jednog mladića ostalo je u automobilu, dok je drugi mladić uslijed stravične snage i sraza vlaka i automobila, ispao van.

Kako je za Hinu kazala glasnogovornica Tamara Grčić, u osobnom automobilu karlovačkih registracija poginuli su Dugorešani u dobi od 27 i 30 godina. Očevidom na mjestu nesreće još se utvrđuje njezin uzrok.

U toj tragediji, rekla je glasnogovornica, najtragičnije je to što su poginuli na pružnom prijelazu na kojem se često gine, a opremljen je samo zvučnom i svjetlosnom signalizacijom, bez brklje.

Povratak na Net.hr