POLICIJA BLOKIRALA ULICU

EKSPLOZIJA SRUŠILA KUĆU KOD VARAŽDINA, JEDNA OSOBA MRTVA: ‘Sve se treslo, čula sam da je pustio plin i digao kuću u zrak’

Još se utvrđuju uzroci snažne eksplozije.

U eksploziji kuće u Varaždinskim Toplicama više osoba je stradalo, doznajemo iz Policijske uprave varaždinske.

Prema za sada dostupnim informacijama u Ulici braće Radić 7 u Varaždinskim Toplicama došlo je do eksplozije u stanu. Uslijed toga ova kuća, u kojoj je više stanova, potpuno se urušila.

Muškarac umro pod ruševinama

Jedna osoba zatrpana je pod ruševinama te je podlegla ozljedama. Nekoliko osoba je ozlijeđeno, no oni su izvan životne opasnosti, potvrđeno je za Net.hr iz varaždinske policije.

Susjedi ne poznaju muškarca koji je poginuo. Navodno se u kuću doselio tek nedavno.

Sumnja se da je eksplodirao plin.

“Mjesto događaja je osigurano i zatvorili smo ulicu za promet”, poručuju iz varaždinske policije čiji inspektori izlaze na očevid.

Susjedi u šoku

Susjedi su rekli da im je ulica zatvorena. Opisali su kako su se iznenadili kad je nešto jako grunulo.

‘Popucala su mi stakla na prozoru u kuhinji. Ne znam kaj se desilo, nitko mi ništa neće govoriti. Ulica nam je zatvorena, u strašnom sam šoku i sva se tresem’, rekla je jedna od susjeda koja je eksploziju čula.

Stanari su uplašeni, a proširila se i priča da je nepoznati muškarac prijetio da će kuću dići u zrak.

‘Bilo je to nešto neopisivo, sve se treslo, okolo su letjeli crjepovi i cigle. Nazvala me kuma da joj pomognem, da je ozlijeđena jer su komadi kuće doletjeli i do nje, a ona živi blizu mjesta nesreće. Rekla mi je da je čula da je čovjek koji je živio u stanu u prizemlju pustio plin i digao kuću u zrak’, rekla je za Večernji list jedna od stanarki ulice Braće Radića.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr