U TIJEKU OČEVID

DRAMA U SPLITU: U pucnjavi ranjen 33-godišnjak; ‘Na cesti je bila lokva krvi i krvava jakna, prizor kao u CSI serijama’

Nakon što je oko 18:30 sati došlo do pucnjave u Srinjinama u Splitu, stižu novi detalji o ranjavanju 33-godišnjeg muškarca.

Do pucnjave je došlo u blizini stadiona NK Poljičanin, a ispaljeno je više metaka. Neki su završili u nogama 33-godišnjeg muškarca.

S prostrijelnom ranom završio u bolnici

Navodno se radi o muškarcu imena Mario B. Zadobio je prostrijelnu ranu i prebačen je u bolnicu, a policija provodi očevid. Slobodna Dalmacija piše da se ranjeni muškarac ne nalazi u životnoj opasnosti.

Iako policija još nije dala službene informacije o identitetu ranjenog, niti o tome tko je pucao, navodno se radi o jednom 30-godišnjaku iz Splita.

Jedna je svjedokinja ispričala kako je vidjela da djelatnici hitne pomoći nekoga podižu s ceste i stavljaju u kola.

‘Hitna nas je prestigla jureći s upaljenom rotacijom’

‘Na cesti je ostala lokva krvi i krvava jakna. Sa mnom je bila teta koja je ostala u šoku od prizora koji inače vidimo samo u CSI serijama’, ispričala je svjedokinja za Slobodnu Dalmaciju i dodala da je policija pritom iz suprotnog smjera zaustavila i svadbenu kolonu dok su prevozili ranjenika.

Kada su nas propustili, nastavile smo vožnju te smo u Žrnovnici odmah prije raskrižja s mostićem vidjele kako vozilo Hitne stoji parkirano. Produžile smo dalje prema Korešnici kada nas je u jednom trenutku Hitna prestigla jureći s upaljenom rotacijom. Tko zna šta je bilo pa su morali stati’, rekla je.

Povratak na Net.hr