ODNIO VEĆI IZNOS NOVCA

DRSKA ORUŽANA PLJAČKA U DUBROVNIKU: Upao u obiteljsku kuću, djevojci stavio pištolj u usta pa ju pokrao

Danas poslijepodne, oko 18 sati, jedan je nepoznati počinitelj, pod prijetnjom vatrenim oružjem opljačkao obiteljsku kuću u dubrovačkom naselju Gornji Kono.

Pljačkaš je djevojci stavio pištolj u usta nakon čega mu je ona predala veći iznos novaca, a on je pobjegao u novijem modelu automobila Volkswagen, doznaje Dubrovački dnevnik.

“Policija traga za nepoznatom muškom osobom koja je u području Gruža izvršila oružanu pljačku prilikom čega je još otuđena još uvijek neutvrđena količina novac”, potvrdili su za taj portal iz PU Dubrovačko – neretvanske.

Prema neslužbenim informacijama, vlasnik opljačkane kuće je dubrovački poduzetnik u jahting turizmu te suvlasnik dvaju ugostiteljskih objekata, a u vrijeme pljačke nije bio kod kuće nego u inozemstvu zbog poslovnih obveza.

Dubrovački vjesnik piše kako je napadnuta M.S. navodno njegova djevojka s kojom živi, a koja je inače i zaposlenica prestižnog dubrovačkog hotela.

U međuvremenu su se pojavile dvije verzije događaja. Prema jednoj, razbojnik je pratio kretanje M.S., te potom nasilno ušao u kuću, dok je prema drugoj, pljačkaš mirno pozvonio na vrata kuće te potom nasrnuo na djevojku s pištoljem.

Policija je opkolila dubrovačke ulice i tragaju za pljačkašem.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr