"LUDI PROVOD" U ZADRU

DRAMA TURISTICA IZ BiH: Prvo ih napao vozač minibusa, a njihov otac potom njemu razbio vozilo

Četiri djevojke iz BiH u utorak je u Zadru verbalno napao vozač minibusa koji ih je dovezao na ljetovanje. Kanije poslijepodne njihov otac mu je zbog toga “servirao” osvetu. Doša je i čekićem mu razbio stakla na minibusu.

U utorak se u Zadru u Ulici Antuna Gustava Matoša zbio neobičan incident. Točnije, dva incidenta u kojem su sudjelovali gotovo isti akteri. Policija je oko 9 sati ujutro zaprimila dojavu četiriju djevojaka, starosti 21, 19 i dvije od 18 godina, koje su tvrdile da ih je verbalno napao vozač minibusa koji ih je dovezao na ljetovanje. Razlog napada, kako su kazale policajcima, bio je vezan uz najam apartmana pred koji ih je vozač dovezao.

Obojici muškaraca novčane kazne

Kasnije poslijepodne oko 16 sati policiji je poziv uputio i vozač minibusa, inače isto državljanin BiH koji je tada tvrdio da je Matoševu ulicu stigao otac triju djevojaka te ga verbalno napao zbog prethodne svađe, a potom mu i čekićem razbio stakla na minibusu.

Glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan potvrdio je da je cijeli slučaj tretiran u sklopu optužbe za remećenje javnog reda i mira, pa su oba muškarca privedena sucu koji im je zbog incidenta odredio novčane kazne.

Povratak na Net.hr