NOVI OBRAT U AFERI JANAF

DRAGAN KOVAČEVIĆ IPAK NIJE SVE PRIZNAO? Uskok poslao kratko priopćenje: ‘I nadalje postoji osnova za istražni zatvor!’

‘Budući da nakon iznesene dopune obrane i nadalje postoji osnova na temelju koje je sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu okrivljeniku odredio istražni zatvor, ovaj Ured neće predlagati njegovo ukidanje’

Tijekom ponedjeljka u prostorijama Uskoka okrivljenik u aferi Janaf, nekadašnji predsjednik Uprave Janafa Dragan Kovačević, na vlastiti zahtjev iznio je dopunu obrane Danas su se oglasili iz Uskoka priopćenjem da ostaje u pritvoru i iz kojeg proizlazi da možda ipak nije priznao krivnju kako se pisalo.

“Zbog interesa javnosti te povodom brojnih upita novinara potvrđujemo da je okrivljenik (1969.) protiv kojeg je 8. travnja 2021. pokrenuta istraga, na vlastiti zahtjev danas u USKOK-u iznio dopunu obrane. Budući da nakon iznesene dopune obrane i nadalje postoji osnova na temelju koje je sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu okrivljeniku odredio istražni zatvor, ovaj Ured neće predlagati njegovo ukidanje”, navodi se u priopćenju Uskoka.

Naime, Jutarnji list je danas pisao kako je Kovačević navodno odlučio sve priznati, ali sudeći prema sadržaju Uskokova priopćenja ne čini se da su tužitelji dobili ono što su očekivali, tj. da ipak nije priznao sve.

‘TATA, JA SAM ODABRALA’: Kovačević kao mito dobio aute za kćer i sina te dva luksuzna stana; ‘Mogla si uzeti Mercedes…’

KAKAV OBRAT U AFERI JANAF: Dragan Kovačević prišao tužitelju pod pauzom i rekao: ‘Želim sve priznati’? Odgovorio mu je jednom riječju

Povratak na Net.hr