STRAVIČAN ZLOČIN

DOZNAJEMO POTRESNE DETALJE UBOJSTVA NA VOLOVČICI: Kristina (18) je bila trudna, a bivši dečko ju je izbo nožem 20 puta

 Kako doznajemo od izvora bliskih istrazi, ubijena Kristina bila je trudna, a bivši dečko D. K. (19) izbo ju je nožem 20 puta.

UBOJSTVO U ZAGREBU: Sin poznatog ugostitelja nasmrt izbo bivšu djevojku (18) pa se predao policiji, majka: ‘Više puta smo ga prijavili’

Prijetio joj i ranije

Djevojka (18) je sinoć oko 22 sata pronađena izbodena u svom automobilu na zagrebačkoj Volovčici. Policija za ubojstvo sumnjiči njezinog bivšeg dečka D.K., koji je sam nakon ubojstva otišao na policiju i sve priznao.

Taj je 20-godišnjak policiji otprije poznat. Prošle je godine u prometnoj nesreći naletio na pješaka, inače umirovljenog hrvatskog branitelja i oca osmero djece, koji je pritom poginuo.

OVO JE SIN POZNATOG UGOSTITELJA OSUMNJIČEN ZA UBOJSTVO BIVŠE DJEVOJKE (18): Lani je Mercedesom pregazio oca osmero djece

Doznajemo da je D.K. još od 2015. prijavljivan policiji zbog prijetnji Kristini. Sud mu je odredio i zabranu približavanja djevojci, kao i zabranu posjećivanja određenih mjesta u gradu.

Jednom ju je prilikom napao u Ivanićgradskoj ulici, kad ju je udario nogom u glavu, a jednom se automobilom zaletio u njezino vozilo, rekla je njezina majka i dodala da su ga više puta prijavljivali policiji zbog prijetnji djevojci, ali da policija nije reagirala. S njihove je pak strane priopćeno da su, kao i svakom drugom slučaju postupali svaki put kad je od njih zatražena intervencija.

OSUMNJIČENI ZA UBOJSTVO 18-GODIŠNJE KRISTINE NA INSTAGRAMU SE SPRDAO S POLICIJOM: ‘Kad me smećari traže u 8 ujutro, a ja na drugoj adresi u toplom krevetu’

Policija: Reagirali smo svaki put kad je to od nas zatraženo

U policiji kažu da su svaki put postupali kad je od njih zatražena intervencija. Neslužbeno se doznaje da su muškarca temeljem prijave djevojke za prijetnju prepratili 2015., kad mu je izrečena sudska zabrana približavanja žrtvi i posjećivanja određenih mjesta.

Osumnjičeni se neko vrijeme nakon ubojstva sam predao policiji, rekavši što je napravio.

Povratak na Net.hr