GNJUSAN SLUČAJ

OTKRIVAMO DETALJE SKANDALA U ZAGREBAČKOJ GIMNAZIJI: Učenicu je pipkao razrednik. Nagovorio ju je da dođe u vikendicu

Dok se iza rešetaka nalazi gimnazijski profesor osumnjičen zbog bludničenja s učenicom, doznajemo nove detalje ovog slučaja koji je razotkriven potkraj prošlog tjedna.

Naime, 16-godišnja gimnazijalka prijavila je tada profesora povijesti za neprimjereno dodirivanje, zbog čega ga je policija žurno lišila slobode. Tijekom kriminalističkog istraživanja ocijenjeno je kako ima dovoljno dokaza da ga se prijavi za bludničenje nad maloljetnom djevojkom.

SKANDAL U ZAGREBAČKOJ GIMNAZIJI: Profesor završio u Remetincu nakon što je fizički pritisnuo učenicu i trljao se uz njezino tijelo

Za to nedjelo zakon predviđa kaznu do tri godine zatvora, tim više što je profesor zlorabio svoju funkciju u školi, te odnos prema djevojci.

Evo kako je namamio djevojku

Kako doznajemo, u pitanju je razrednik 16-godišnjakinje, koji je sa svojim razredom uskoro trebao otputovati na izlet u Gardaland, poznati talijanski zabavni park.

Upravo je učenica na koju se namjerio bila zadužena za prikupljanje novca za to putovanje.

Zbog toga je razrednik ostvario dodatnu komunikaciju s njom, da bi ju na kraju, upravo pod izgovorom da moraju razgovarati o novcu i putovanju, nagovorio da dođe u njegovu vikendicu.

No, čim se djevojka pojavila pokazao je što mu je zapravo bila namjera. Počeo se naslanjati na nju i dodirivati ju. To je djevojka, nakon što je otišla iz njegove vikendice, vrlo brzo i prijavila policiji.

Mogao bi ponoviti nešto slično?

Tijekom ispitivanja, doznajemo, profesor je poricao krivnju, tvrdeći da nije dirao učenicu kojoj je razrednik. No, za sada mu istražitelji nisu povjerovali te je tužiteljstvo zatražilo da rasplet procesa čeka u istražnom zatvoru.

Sud je taj zahtjev i prihvatio te smjestio osumnjičenog rezrednika iza rešetaka kako ne bi utjecao na svjedoke ili pak ponovio nedjelo što mu je stavljeno na teret.

Povratak na Net.hr