SAM SE JAVIO

‘DOŠAO JE U POLICIJU JER JE SHVATIO ŠTO JE UČINIO’: Identificiran muškarac koji je pregazio oca troje djece i ostavio ga da leži na cesti

Muškarac će biti predan pritvorskom nadzorniku

Zagrebačka policija danas je intenzivno tragala za vozačem koji je noćas u Zgališću pored Dubrave Vrbovečke na cesti prema Čazmi pregazio pješaka Damira N. (47) i pobjegao s mjesta nesreće, nepruživši mu pomoć. Unesrećeni je satima ležao na cesti, njegovo je tijelo otkriveno oko 3.40 sati ujutro.

TRAŽE VOZAČA KOJI JE PREGAZIO OCA TROJE DJECE I OSTAVIO GA DA UMRE: ‘Bio je na ulici poput psa. Pored njega su auti prolazili satima’

Na mjestu događaja prometna policija provela je očevid, koji je vodio zamjenik Općinskog državnog odvjetnika uz stručnu pomoć prometnih vještaka, te je o toj prvoj informaciji putem medija upoznata javnost.

Kaže da je saznao iz medija

Policija je sada javila kako je šest sati kasnije, oko 10 ujutro, u prostorije policije došao je 54-godišnji muškarac koji je zbog vijesti u medijima shvatio da je dok je upravljao teretnim vozilom u navedeno vrijeme najvjerojatnije on naletio na muškarca čije je tijelo kasnije pronađeno na kolniku.

“Provedenim kriminalističkim istraživanjem i ujedno provedenim očevidom na samom mjestu prometne nesreće, sumnja se da je svojim vozilom udario 47-godišnjaka, a zbog čega će protiv njega biti podnijeta kaznena prijava zbog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ iz čl. 227. stavak 1., 2. i 6. i kaznenog djela „Nepružanje pomoći“ iz članka 123. stavak 2. Kaznenog zakona te će biti predan pritvorskom nadzorniku”, priopćila je policija.

Povratak na Net.hr