NESTALI.HR

DOBRO PROMOTRITE SLIKE: Nestalo devet maloljetnika, javite se ako ste ih vidjeli

Prema izvješću glasnika Nacionalne evidencije nestalih osoba (NENO), u proteklih tjedan dana u Hrvatskoj je prijavljen nestanak jedanaest osoba, od kojih je devet maloljetnika.

Ukoliko ste vidjeli jednu od tih osoba posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na link), nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

Od 11 nestalih osoba iz prošlog broja NENO Novosti, šest osoba je pronađeno. Policija još uvijek traga za Zvonkom Kodrmanom, Anom Kodrnja, Brunom Korpić, Antoniom Levanatom i Angelom Ramić.

Dijana Belonjek (17)


Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 2.2.2016.

Opis: Dijana Belonjek (17) je visoka 165 centimetara, ima kovrčavu riđu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Iza lijevog uha ima tetovažu pištolja, na lijevoj nozi tetovažu krletke s pticom, a na nosu ima piercing.

Dijana se u utorak, 2. veljače udaljila s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu kožnu jaknu, crne hlače i nosila je zelenu kapu.

Kristijan Crleni (16)

(NEMA SLIKE)
Mjesto i datum nestanka: Ivanec, 3.2.2016.

Kristijan Crleni (16) se u srijedu, 3. veljače udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko 6 u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Sandra Đurđević (14)

Sandra Đurđević
Mjesto i datum nestanka: Lug, 29.1.2016.

Opis: Sandra Đurđević (14) je visoka 150 centimetara, ima ravnu svijetloplavu kosu, velike svijetloplave oči, ovalno lice i jače je tjelesne građe.

Sandra se u petak, 29. siječnja udaljila s adrese u Lugu u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala crvenu jaknu, tamno-sive uske hlače i narančaste cipele.

 

Petra Galić (16)


Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 1.2.2016.

Opis: Petra Galić (16) je visoka 170 centimetara, ima tamnoplavu kosu, zelene oči i srednje je tjelesne građe.

Petra se u ponedjeljak, 1. veljače udaljila s adrese u Zagrebu, Vida Došena u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crvenu jaknu, plavu vestu, plave hlače i bijelo-roze tenisice.

 

Ivana Ivakić Mesarić (17)


Mjesto i datum nestanka: Osijek, 2.2.2016.

Opis: Ivana Ivakić Mesarić (17) je visoka 165 centimetara, ima ravnu smeđu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe.

Ivana se u utorak, 2. veljače udaljila s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta 61 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu majicu s kapuljačom, traperice i crne tenisice.

 

Goran Jaković (31)


Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 29.1.2016.

Opis: Goran Jaković (31)) je visok 175 centimetara, ima smeđu kosu (čeona ćelavost) i srednje je tjelesne građe.

Goran se u petak, 29. siječnja udaljio s adrese u Zagrebu, Bolnička cesta u nepozanto. U trenutku nestanka bio je odjeven u kožnu jaknu, traperice i na glavi je imao šiltericu.

Ivona Knjaz (17)


Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 30.1.2016.

Opis: Ivona Knjaz (17) je visoka 158 centimetara, ima plavu kosu, plave oči i slabije je tjelesne građe.

Ivona se u subotu, 30. siječnja udaljila s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala crnu jaknu, crne hlače i na glavi je imala crvenu šiltericu.

 

Brendon Oršoš (13)

(NEMA SLIKE)
Mjesto i datum nestanka: Zajezda, 29.1.2016.

Opis: Brendon Oršoš (13) je visok 130 centimetara, ima kestenjastu kosu, sive oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe.

Brendon se u petak, 29. siječnja udaljio s adrese u Zajezdi u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

 

Mateo Oršoš (12)

(NEMA SLIKE)
Mjesto i datum nestanka: Zajezda, 29.1.2016.

Opis: Mateo Oršoš (12) je visok 130 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe.

Mateo se u petak, 29. siječnja udaljio s adrese u Zajezdi u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.

 

 Mato Pušić (20)


Mjesto i datum nestanka: Bjelovar-Vrbovec, 3. 2.2016.

Opis: Mato Pušić (20) je visok 170 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe.

Mato se u srijedu, 3. veljače udaljio s adrese u Predavcu, Trg hrvatskih graničara 92  u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

 

Gianluca Stojanović (15)


Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 4.2.2016.

Opis: Gianluca Stojanović (15) je visok 167 centimetara, ima smeđu kosu, smđe oči i slabije je tjelesne građe. Na lijevoj arkadi ima ožiljak.

Gianluca se u četvrtak, 4. veljače udaljio s adrese u Zagrebu, Borongajski lug 18 u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr