NE MOŽE BIZARNIJE

DNO DNA: Svećenik navodno kombijem pokosio pješaka i pobjegao; onesviještenog čovjeka opljačkao djelatnik Hitne?

Mještani Tovarnika kažu kako je sam svećenik rekao jednom prijatelju da mu se čini da je vozilom udario u nešto

Sve bizarnija postaje prometna nesreća od 19. rujna koja se dogodila na cesti Vinkovci – Tovarnik, blizu Banovaca, u kojoj je 57-godišnji pješak nakon udarca automobila pao u odvodni kanal. Detalji nesreće pokazali su tko je sve u nju bio uključen, što je posebno zanimljivo jer je počinitelj otišao s mjesta nesreće te o tome nije obavijestio policiju niti je pružio pomoć ozlijeđenom pješaku.

Kako prenosi Večernji list, policija je u službenom priopćenju navela da su operativnim radom utvrdili da prometnu nesreću skrivio 65-godišnjak iz Tovarnika dok je upravljao vozilom M1 kategorije vukovarskih registracijskih oznaka. Riječ je o vozilu za prijevoz putnika koja ima najviše osam sjedišta. Vozač je uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila prednjim desnim bočnim dijelom vozila udario pješaka koji je potom pao u zemljani odvodni kanal.

“Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, policija je protiv 65-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu za kaznena djela ‘Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu’ i ‘Nepružanje pomoći’ nadležnom državnom odvjetništvu”, stoji u policijskom izvješću.

MOŽE LI ODVRATNIJE? Kombi kod Tovarnika udario pješaka i pobjegao, onda je naišao čovjek koji je učinio nešto potpuno nezamislivo

Čovjeka je navodno udario župnik, a opljačkao ga je tip koji radi u Hitnoj pomoći

Prema neslužbenim informacijama Večernjeg lista, nesreću je skrivio župnik iz Tovarnika, što su im potvrdili i neki mještani Tovarnika. Rekli su kako je sam svećenik rekao jednom prijatelju da mu se čini da je vozilom udario u nešto. Prema njegovoj priči, navodno se zaustavio 50-100 metara dalje kako bi provjerio je li udario nešto, ali da na cesti ništa nije bilo. Mještani su rekli da taj svećenik ne vozi kombi, a u slučaju da zbilja sudjelovao u nesreći, onda ga je posudio.

Pješak je nakon udarca ostao ležati onesviješten, ali to nažalost nije bio kraj njegovih problema. Jedan 54-godišnjak iz Ilače ga je pronašao u takvom stanju pa je o tome izvijestio policiju i Hitnu pomoć. Ozlijeđeni čovjek je vozilom Hitne prebačen u bolnicu u Vinkovcima gdje su mu utvrđene teške ozljede. Da je ozlijeđeni čovjek i opljačkan izvijestila je policija. Neslužbene informacije Večernjeg lista kažu kako je nesretnog čovjeka opljačkao muškarac iz Jarmine koji radi u Hitnoj pomoći.

PU vukovarsko-srijemska izvijestila je kako su dovršili kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe te je i protiv njega podnesena kaznena prijava nadležnom odvjetništvu.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr