50 ŠAVOVA

OGLASIO SE NOGOMETAŠ DINAMA ČIJI JE PAS IZGRIZAO BEBU: ‘Dao bih sve da se ovo nije dogodilo’

Jučer  je na zagrebačkom Jelenovcu pas Dinamova napadača Čileanca Angela Henriqueza izgrizao 21-mjesečno dijete.

Pas ptičar je napao dijete dok se igralo u dvorištu te ga je izgrizao po glavi, licu i ušima. Dječak je u Vinogradskoj bolnici, zaradio je 50-ak šavova, ali nije u životnoj opasnosti.

Dječak je pod strogim nadzorom liječnika. Ključnih je idućih pet dana u kojima se treba spriječiti infekcija rana.

Dječak ima čak 50 šavova, a njegov otac zgrožen je činjenicom da se igrač u prvom trenutku nije ispričao, već je odjurio na trening. Iako je u pitanju pas ptičar, inače miroljubiva pasmina, liječnici su utvrdili da je mališana izgrizao po licu, tjemenu, vratu i ušima.

Nogometaš Dinama Angelo Henriquez izrazio je žaljanje zbog teškog incidenta koji se dogodio u petak kada je njegov pas izgrizao dječačića iz susjedstva.

PAS POZNATOG NOGOMETAŠA DINAMA IZGRIZAO DJEČAKA: ‘Moj sin ima 50 šavova, a on je samo odjurio na trening’

‘Iskreno mi je žao i zaprepašten sam onime što se dogodilo. Trenutno ne postoje riječi kojima mogu opisati kako se osjećam. U šoku sam.

U stalnom sam kontaktu s roditeljima malog Maria i suosjećam s obitelji koja proživljava teške trenutke u strahu za svoje dijete i njegovo zdravlje. Iskreno mi je žao i dao bih sve da se ovo nije dogodilo. Nadam se da će sve biti u uredu, a Mariu želim što brži oporavak’, poručio je tek dan nakon incidenta Henriquez.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr