DUBROVNIK U ŠOKU

DIVLJAŠTVO NA SVADBI: Amerikanac koji je tukao trudnicu uplatio 100.000 kuna i vratio se svojoj mladenki

Mladoženja koji je sa svojim svatovima u Dubrovniku, u noći s 22. na 23. rujna, cipelario ženu u petom mjesecu trudnoće te njezina supruga platio je jamčevinu od sto tisuća kuna te je izašao na slobodu.

Amerikanac Christiano Alberto Pineira (36), optužen za cipelarenje 32-godišnje trudnice u Dubrovniku, izašao je na slobodu nakon što je za njega uplaćena jamčevina od sto tisuća kuna, piše Dubrovački vjesnik.

Alberto Pineira je ženu u petom mjesecu trudnoće i njezina 32-godišnjeg supruga napao u noći s 22. na 23. rujna s još trojicom svojih prijatelja koji su te večeri bili na njegovoj svadbi. Riječ je o još jednom Amerikancu njegovih godina, jednom državljaninu Francuske starosti 33 godine te državljaninu Argentine starosti 37 godina, koji je ujedno i mladoženjin kum te koji jedini nije platio jamstvo pa će okončanje postupka, zbog optužbi za nanošenje tjelesnih ozljeda, čekati iza rešetaka.

Kum iz Argentine optužen je i za napad na službenu osobu jer je nogom u torzo udario policajca koji je branio trudnicu i njezina supruga. Srećom, i mladi bračni par i policajac prošli su s lakšim tjelesnim ozljedama.

Nakon plaćene jamčevine Christiano Alberto Pineira postupak će čekati uz svoju suprugu, inače Amerikanku podrijetlom iz Libanona.

DRAMA NA SVADBI U DUBROVNIKU: Strani gosti pretukli trudnicu koja ih je s prozora polila vodom

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr