POŠILJKA AMFETAMINA

DILERU NARUČENA DROGU STIGLA POŠTOM: ‘Speed’ iz Njemačke dostavljen mu u Šibenik; Sad je u zatvoru

Muškarca se tereti i da je neutvrđenog dana početkom kolovoza 2020. godine u Šibeniku, protivno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga, bez naplate dao drugoj osobi amfetamin radi konzumacije

Šibensko Općinsko državno odvjetništvo podiglo je pred Općinskim sudom u Šibeniku optužnicu protiv 37-godišnjaka zbog počinjenja kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Naime, on je drogu naručio iz Njemačke koju je poštom dobio u Šibenik, piše Šibenik.IN.

“Okrivljenog 37-godišnjaka tereti se da je točno neutvrđenog dana tijekom 2020. godine u Šibeniku; protivno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga; u cilju daljnje preprodaje na ilegalnom narko tržištu, a dijelom i za vlastite potrebe, s područja Njemačke naručio dostavu droge amfetamin koja mu je u pismovnoj pošiljci dostavljena u Šibenik. Tereti ga se da je 5. kolovoza 2020. u blizini Šibenika, s istom namjerom, u osobnom automobilu šibenskih registarskih oznaka držao drogu amfetamin vraćajući se iz Splita gdje ju je prethodno nabavio. Tereti ga se i da je neutvrđenog dana početkom kolovoza 2020. godine u Šibeniku, protivno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga, bez naplate dao drugoj osobi amfetamin radi konzumacije”, stoji u izvješću DORH-a.

U optužnici je predloženo da se protiv okrivljenika produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

MALOLJETNIK PUTEM INTERNETA NARUČIVAO DROGU PA JE PREPRODAVAO: Policija u poštanskom uredu otkrila hrpu različitih droga

Povratak na Net.hr