PRIVEDENI OSUMNJIČENI

DETALJI UBOJSTVA U ROGOTINU: S prijateljima je 2011. godine pretukao bojnika HV-a, a sada su ga nasmrt izboli

Navodno su u kasnim večernjim satima dvije osobe, iz zasad nepoznatih razloga, ubile 29-godišnjaka koji je napadnut oštrim i tupim predmetima

Dubrovačko-neretvanska policija oglasila se priopćenjem o smrti 29-godišnjaka koji je jučer u kasnim večernjim satima ubijen u obiteljskoj kući u mjestu Rogotin pokraj Ploča. Dvije osobe su lišene slobode i nalaze se na kriminalističkom istraživanju te bi popodne ili najkasnije sutra ujutro trebale biti prepraćene u Dubrovnik kod suca istrage koji bi trebao odlučivati o daljnjem postupanju, javlja Dubrovački dnevnik.

Prema informacijama kojima raspolaže Dubrovački dnevnik uhićena je i treća osoba. Navodno su u kasnim večernjim satima dvije osobe, iz zasad nepoznatih razloga, ubile 29-godišnjaka koji je napadnut oštrim i tupim predmetima. Prema dostupnim informacijama, na kriminalističkoj obradi su bile tri osobe, ali je jedna naknadno puštena.

Kriminalistička obrada u Policijskoj postaji Ploče i dalje traje, a konačno rasvjetljenje događaja bi moglo uzeti dosta vremena jer osumnjičeni nisu zbog događaja sasvim sposobni davati iskaz.

Sudjelovao u premlaćivanju

Ubijeni 29-godišnjak iz Rogotina je radio u jednom ugostiteljskom objektu u u Dubrovniku kao konobar. U lipnju 2011. osuđen je na šest mjeseci zatvora zbog sudjelovanja 2007. godine u premlaćivanju 53-godišnjeg bojnika Hrvatske vojske i tadašnjeg predsjednika Udruge hrvatskih veterana Domovinskog rata Dalmacije.

TRAGEDIJA U ROGOTINU: Pronađeno tijelo mlađeg muškarca, policija potvrdila – ovo je ubojstvo, uhitili smo dvojicu

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr