NEDAVNO SU SE DOSELILI

DETALJI TRAGEDIJE U ISTRI: Beba se utopila u samo 20 centimetara vode: ‘Našeg malog više nema…’

‘Ma to su mlađi ljudi, viđala sam ih. Šetali bi to dijete u kolicima. Ovo je strašno nešto’

Dijete od godinu i pol dana utopilo se danas u dječjem bazenu na području Vineža na Labinštini, izvijestila je istarska policija. Kako neslužbeno doznaje 24sata, dijete se utopilo u svega dvadesetak centimetara vode. “Ma to su mlađi ljudi, viđala sam ih. Šetali bi to dijete u kolicima. Ovo je strašno nešto”,  kaže za 24sata jedna od stanovnica Vineža.

Glasnogovornica PU istarske Suzane Sokač rekla je kako je policija oko 13 sati zaprimila dojavu od labinske Hitne pomoći o pokušaju reanimacije jednoipolgodišnjeg djeteta, ali da nažalost reanimacija nije uspjela te je dijete preminulo.

BEBA SE UTOPILA U DJEČJEM BAZENU U ISTRI: Pokušali su je reanimirati, ali bezuspješno

Nedavno su se doselili

Navodno se radi o podstanarima koji nisu dugo tu. “Nedavno su tu došli, ne mogu vam ništa sada reći. Zbilja, ne mogu. Svi smo utučeni tim slučajem”, rekao je potreseni gospodin iz Vineža.

Novinari lokalnog portala Labinština.info pred Hitnom pomoći su čuli plač. “Netko od prisutnih je telefonirao i nekom s druge strane linije bolnim glasom rekao da ‘našeg malog nema više’”, javlja lokalni portal Labinština info, prenosi 24sata.

 

Povratak na Net.hr