SMRTNO STRADAO USRED NOĆI

DETALJI STRAŠNE TRAGEDIJE KOD POPOVAČE: Mladić je hodao s djevojkom po pruzi, a kad je naišao vlak pokušali su se skloniti…

Dvadesetdvogodišnji mladić smrtno je stradao od udara teretnog vlaka dok se kretao uz željezničku prugu kod Donje Vladiničke, na području općine Popovača, izvijestila je sisačko-moslavačka policija u utorak o rezultatima očevida teške nesreće koja se dogodila u ponedjeljak oko 2,30 sati.

Mladić se u društvu jedne djevojke kretao uz prugu, a pri doalsku teretnog vlaka, koji je prometovao na relaciji Kutina – Dugo Selo, pokušali su se skloniti. Međutim, zbog skučenog prostora uz živicu, mladića je vlak snažno udario i odbacio.

Uslijed udarca 22-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede opasne za život. Ekipa Hitne medicinske pomoći iz Kutine hitno ga je prevezla u sisačku Opću bolnicu, gdje je u 4,40 sati umro. Alkotestiranjem strojovođe i pomoćnika strojovođe teretnog vlaka utvrđeno je da nisu bili pod utjecajem alkohola, izvijestila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

STRAŠNA TRAGEDIJA U NOĆNIM SATIMA: Vlak naletio na 22-godišnjaka, preminuo je u bolnici u Sisku

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr