STRAVA KOD KUTINE

DETALJI KOBNOG DANA U KOJEM JE NESTALA MARINA Š.: Na poslu je ostavila kovertu ‘Za Darija’, majci se žalila da je pod pritiskom…

Još uvijek nisu stigli nalazi obdukcije triju karboniziranih tijela koja su pronađena u utorak ujutro oko 9 sati, u šumi kod mjesta Husain nedaleko od Kutine. Neslužbeno se saznaje da je riječ je o majci Marini Š. (29) i njezino dvoje djece (djevojčica od pet i dečkić od godinu i pol dana). Njezin shrvani suprug Dario Š. smognuo je snage i s članovima obitelji posjetio mjesto gdje je dan ranije pronađen automobil.

Majka je iz kutinskog kraja, njezin je nestanak prijavljen u ponedjeljak dok je u utorak, u jutarnjim satima, jedan mještanin dok je u šumi brao gljive, nabasao na automobil s tri izgorjela tijela.

Marinin suprug odlučio je posjetiti mjesto gdje su mu supruga i djeca navodno stradali.

[FOTO] U ŠUMI KOD KUTINE NAŠLI SPALJENA TIJELA MAJKE I DVOJE NJEZINE DJECE: ‘Djeca su bila kod bake, došla je po njih i nestala…’

Tijela pronašao prolaznik dok je u šumi brao gljive

“Vidjela sam ga u njihovom bijelom kombiju. Išli su prema šumi. Bio je blijed kao zid, jedva sam ga prepoznala. Čula sam da je tražio da ga odvedu gore kako bi vidio mjesto gdje su stradali”, ispričala je mještanka Husaina za 24 sata.

Još se uvijek ne zna što je točno dovelo do stravične tragedije u kojoj su ugašena tri života. Nagađa se o tome da je Marina možda imala prometnu nesreću jer se automobil nalazio duboko u šumi, u izvora pitke vode Bubanec. U slučaju da je Marina doista izletjela s ceste po blatu i lišću teško da bi se mogla vratiti, piše spomenuti list.

“Čula sam da je djelatnik vučne službe jedva izvukao automobil nakon što je policija završila s očevidom”, komentirali su mještani.

Policajci su u automobilu navodno pronašli i plinsku bocu pa istražuju je li i kako povezana s njihovom smrću.

U automobilu navodno pronađena i plinska boca čija se povezanost s njihovom smrću istražuje

Marina je u ponedjeljak nakon 15 sati otišla s posla iz tvrtke u Kutini u kojoj je radila te se uputila pokupiti djecu kod suprugove majke. Na poslu je ostavila kuvertu naslovljenu “Za Darija”, u kojoj je ostavila nešto novca i dječju iskaznicu za knjižnicu te se uputila kod svekra i svekrve. Njezin nestanak je prijavio upravo svekar kojemu se ona nije javljala na telefon i koji se zabrinuo da se nešto loše dogodilo.

Nakon što ih je pokupila kod djeda i bake, Marina je djecu odvezla frizeru, a kako bi došla do izvora kraj kojega su stradali, morala je svojim svijetloplavim Chevroletom proći i kraj kuće svojih roditelja u Ulici Staro brdo, no ni njima se nije javila na telefon.

Marina se nedavno svojoj majci požalila kako joj je teško te da je na rubu nakon što je njezinu suprugu po drugi put dijagnosticiran tumor mozga.

Rekla im je kako je iscrpljena jer u kući sve mora sama raditi, a u travnju je počela raditi i kao šefica računovodstva u Kutini.

Dotad su živjeli od suprugove skromne invalidske mirovine.

Majci se požalila kako joj je u posljednje vrijeme

“Ona je bila kći jedinica i njezini roditelji su sve nade polagali u nju i unuke. Mladi su se uzeli i dobili djecu, a umjesto da uživaju u životu, njezin suprug je teško obolio. Ona je, valjda, pokušavala djecu poštedjeti te muke i boli, zbog čega ih je često i dovodila roditeljima”, ispričala jedna od mještanki.

“Poznajem je cijeli život. Bila je sitna, ali nevjerojatne volje i snage. Što bi zamislila, to bi i učinila. Čula sam da joj je bilo teško zbog suprugove bolesti, vjerojatno je mislila da mora biti jaka i da će moći sve sama. Znate kako je to u malim mjestima, sramota je priznati da imaš problem i ići psihijatru. Da je barem potražila pomoć, rekla je pak Marinina poznanica koja je od utorka u šoku kao i drugi i u Husainu.

Dok čekaju nalaz obdukcije. u obitelji se mole i nadaju da su djeca preminula prije izbijanja požara te da im je smrt bila brza i bezbolna.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr