GURAO NOVČANICE U USTA

DA NIJE TUŽNO, BILO BI SMIJEŠNO: Pljačkaš u Kaštelima tijekom uhićenja pokušao progutati novac koji je ukrao

30-godišnjaka se sumnjiči da je 1. kolovoza u popodnevnim satima ušao u prodavaonicu s motorističkom kacigom na glavi te uz prijeteći glas zatražio novac, a nakon samo pet minuta isto je napravio u drugom dućanu

Trogirski policajci završili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim muškarcem zbog sumnje da je počinio kazneno djelo razbojništva i pokušaja razbojništva.

Kako javlja PU splitsko-dalmatinska, 30-godišnjaka se sumnjiči da je 1. kolovoza u popodnevnim satima ušao u prodavaonicu s motorističkom kacigom na glavi te uz prijeteći glas zatražio novac. Nakon što je u dućan u tom trenutku ušao kupac, 30-godišnjak se odvezao mopedom.

Nakon samo pet minuta s kacigom na glavi ušao u drugu prodavaonicu, prijetećim glasom od zaposlenice trgovine zatražio novac te je odgurnuo, a potom iz kase otuđio novac. Operativnim radom, policajci su došli do informacije o mogućem počinitelju navedenih kaznenih dijela p su muškarca pet sati od izvršenog razbojništva pronašli i uhitili uz uporabu sredstava prisile na području Kaštela.

Tijekom uhićenja muškarac je pokušao progutati novčanice koje je ukrao. Uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje prethodno spomenutih kaznenih djela  30-godišnjaka priveden pritvorskom nadzorniku.

Povratak na Net.hr