ZAGORJE U ŠOKU

CURE NOVI DETALJI O HORORU U STUBIČKIM TOPLICAMA: Policija kod trojice mladića optuženih za silovanje djevojke navodno pronašla drogu

Ono što je trebao biti veseli izlazak povodom Martinja, za jednu se djevojku navodno pretvorio u pravi horor.

Kao što smo već pisali, djevojka je policiji prijavila da su je u noći 10. na 11. studenoga u hotelu Matija Gubec u Stubičkim Toplicama silovala trojica mladića.

Ona je protiv njih podnijela kaznenu prijavu, no u stubičkom kraju postoji bojazan da se cijeli slučaj ne zataška zbog činjenice da mladići dolaze iz, kako to u Hrvatskoj volimo reći, uglednih obitelji.

SLUČAJ KOJI POTRESA STUBIČKI KRAJ: Trojica sinova lokalnih zagorskih moćnika silovala djevojku u hotelu?

“Što Državno odvjetništvo poduzima ili će poduzeti ne mogu reći s obzirom na to da je postupak tajan, ali profesionalno ćemo odraditi svoj dio posla. Mi nismo vezani mišljenjem policije niti eventualnom njihovom kvalifikacijom”, otkrio je za Jutarnji vršitelj dužnosti općinskoga državnog odvjetnika u Zlataru Krunoslav Rajačić.

Isti izvor stupio je u kontakt i sa žrtvinim ocem koji također strahuje da bi pravosudni organi slučaj mogli ignorirati. Dodaje i kako je policija u hotelu pronašla i drogu, a njegove riječi potvrđuju i lokalni stanovnici.

“Nije lijepo blatiti djevojku tvrdeći da je lakog morala ako odbija udvarače. Ona ima jednog dečka još od srednje škole. I znate što? Njezin dečko je prijatelj još od srednje škole s trojicom mladića koje je prijavila za zlostavljanje u hotelu. Međusobno si nisu stranci nego su sve do proslave Martinja bili društvo, ekipa”, rekli su njezini prijatelji.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr