HOROR U SPLITU

CURE DETALJI O DVOJCU KOJI JE ŠOKIRAO SPLIT: Podignuta optužnica protiv muškarca koji je podvodio maloljetnu dadilju s kojom je spolno zlostavljao djecu

Dvojac protiv kojega je prije otprilike mjesec i pol dana pred Županijskim sudom u Splitu podignuta optužnica zbog teškog kaznenog djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta, spolne zloporabe djeteta mlađeg od 15 godina i iskorištavanja djece za pornografiju, sada se suočio s novom optužnicom, onom za prostituciju i podvođenje maloljetnice.

Naime, zbog podvođenja 17-godišnjakinje Županijsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu protiv 25-godišnjeg M.B. iz Splita. U ovom slučaju ona je žrtva koju je svodnik podvodio, no u prije spomenutom slučaju, terete se oboje.

M.B. se tereti da je krajem prošle godine rekao 17-godišnjakinji kako joj je preko internetske stranice pronašao muškarca kojem se treba javiti radi dogovora za seksualnu uslugu. Maloljetnica se dogovorila i našla s mušterijom za što je dobila 300 kuna koje je potom podijelila sa svodnikom, navodi Slobodna Dalmacija.

Nakon toga ju je navodno više puta naveo na prostituciju, a često bi to znalo biti i kad bi on “ostao bez cigareta i marihuane”. Svoje usluge maloljetnica je naplaćivala između 100 i 300 kuna koje bi uvijek dijelila sa svodnikom.

HOROR U SPLITU: Dadilja snimala djecu i slala njihove snimke svom partneru pedofilu; u autu zlostavljali jedno dijete

Optužnica ga tereti i da je nesretnu djevojku nagovorio i na nedjela u kojima su zlostavljana djeca.

Naime, od početka prosinca do kraja veljače, s njom je razmjenjivao poruke eksplicitnoga seksualnog sadržaja na kojima su bila djeca, a od nje je tražio da snima djecu koja su joj bila povjerena na čuvanje kako bi zadovoljio svoj spolni nagon. Također je nagovorio djevojku da se s maloljetnim djetetom druže u njegovom automobilu te se pritom spolno zadovoljavao dodirujući dijete.

Optužnicom mu se na teret stavlja da je u cilju zadovoljenja svog spolnog nagona gledanjem i držanjem sadržaja o djeci u svom mobilnom telefonu  držao sadržaje o djeci i videouradak s drugookrivljenom, a sada će se suočiti i kaznom za podvođenje maloljetnice.

Povratak na Net.hr