U dvije nesreće dvoje mrtvih u prometu

U nedjelju su na hrvatskim prometnicama poginule dvije osobe, vozač motocikla i vozač osobnog automobila. Kobne nesreće dogodile su se kod Novog Vinodolskog i kod mosta Mirna kod Motovuna u Istri.

Noćas je oko 2.35 sati na cesti između Novog Vinodolskog i Senja poginuo motociklist. Tijekom vožnje u lijevom zavoju, 42-godišnji vozač je motociklom udario u desni rubni dio ceste, zatim u stijenu, a potom je pao na kolnik, izvijestila je primorsko-goranska policija.

Preminuo je na mjestu nesreće, piše Novi list.

Sletio s mosta Mirna

Druga nesreća dogodila se u nedjelju oko 7 sati na mostu Mirna, 50 metara od skretanja za Motovun i Livade, kada je vozač osobnog automobila sletio s ceste i poginuo.

Dvadesettrogodišnji mladić iz Umaga smrtno je stradao u teškoj prometnoj nesreći koja se jutros oko sedam sati dogodila na cesti Ponte Porton – Motovun, nedaleko mosta Mirna kod skretanja za Motovun, izvijestila je istarska policija.

Prema još neslužbenim informacijama, nesreća se dogodila kada je 23-godišnjak upravljajući automobilom ‘renault clio’ pulskih registracija u lijevom blagom zavoju izgubio nadzor nad vozilom, koje je potom sletjelo s ceste, udarilo u putokaz, a potom se otkotrljalo niz zelenu površinu i zaustavilo na boku. Vozilo je u potpunosti uništeno, a vozač je preminuo na mjestu događaja, javlja Glas Istre.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr