KRIŽEVCI, BRAČ I ŠIBENIK

CRNA NOĆ NA HRVATSKIM CESTAMA: U tri stravične nesreće troje poginulih, šestero ozlijeđenih

Dvije su osobe poginule, a dvije su zadobile tjelesne ozljede u petak ujutro u Križevcima nakon izlijetanja automobila s ceste u potok, priopćila je križevačka policija.

Osobni automobil sletio je u Zagrebačkoj ulici u potok Koruška u 2.05 sati.

Na Braču poginuo sezonski radnik iz BiH

Već smo ranije javili da je vozač kombija poginuo, a suvozač teško ozlijeđen na otoku Braču u četvrtak navečer u mjestu Dračevica gdje je vozilo sletjelo s ceste.

Iz splitske policije izvijestili su da se prometna nesreća dogodila u 19.50 sati u Dračevici, na županijskoj cesti. Unesrećeni su se vozili u kombi vozilu marke Mercedes vito splitskih registarskih oznaka.

Navodno se radi o ocu i sinu, sezonskim radnicima iz BiH, javlja Slobodna Dalmacija. Poginuo je otac, dok je sin teško ozlijeđen te hitno prebačen helikopterom u splitski KBC.

Splićanin u životnoj opasnosti nakon nesreće u Šibeniku

Muškarac star 23 godine zadobio je teške i po život opasne ozljede u prometnoj nesreći koja se u četvrtak prije ponoći dogodila na nadvožnjaku kod trgovačkog centra Dalmare u Šibeniku, piše portal ŠibenikIN pozivajući se na informacije iz policije.

Mladić je sudjelovao u sudaru triju vozila te je zajedno s još dvije osobe hitno prebačen u šibensku Opću bolnicu. Unesrećeni je sa splitskog područja, a ostalo dvoje koji su zatražili liječničku pomoć su mladić i djevojka sa šibenskog područja.

Oko ponoći je Jadranska magistrala (D8) na tom dijelu ceste zbog prometne nesreće bila zatvorena.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr