Članovi obitelji poginuli na putu na sinov grob

shimmer fallback

Vijest o stravičnoj nesreći koja se dogodila u petak ujutro na autocesti A1 na 16.

6.10.2013.
17:02
Play logo

U nesreći su poginuli J. S. (62 godine), njegova supruga I. S. (63 godine), a treći stradali je njihov 35-godišnji nećak M. S. Svi su živjeli u selu Orlić nadomak Biskupije, a J. S. je bio zamjenik načelnika Biskupije.

"Poznajemo se od kada znam za sebe. Bio je dobar čovjek, duša od čovjeka i to će svatko, ne samo u Orliću nego i u Biskupiji, reći za njega. Uvijek je bio spreman pomoći svakomu i o njemu mogu reći samo hvalu", kazao je načelnik Ognjen Vukmirović za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okolnosti nesreće u kojoj su život izgubili bračni par i njihov nećak još nisu poznate. Prema onomu što je do sada utvrđeno, renault megane sletio je s autoceste, probio zaštitnu ogradu, 15 metara letio zrakom te upao u kanal i zabio se u betonski stup. Zasad nije utvrđen tehnički kvar na vozilu, a na cesti nije bilo ni tragova kočenja, pa je zasad nepoznat uzrok zbog kojeg je vozač sletio s ceste. Tijela troje stradalih prevezena su u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na zagrebačkoj Šalati.

Inače, prošle je godine od leukemije u Beogradu umro sin bračnog para, a navodno su supružnici tog kobnog petka krenuli u Srbiju na godišnjicu njegove smrti.

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo