POSLAO DIRLJIVE PORUKE

TONY SE PRVI PUT NAKON TRAGEDIJE OGLASIO NA FACEBOOKU: ‘Ako možeš podnijeti da istinu varalice iskrivljuju da bi lakše prevarili budale…’

Popularni pjevač Tony Cetinski proživljava teške – njegovi odvjetnici u jučerašnjem priopćenju kažu “najteže dane u svome životu” – otkako je u petak u Rovinju automobilom pregazio na ulici 62-godišnjeg Ibrahima Kevljanina.

Smrtno stradali Kevljanin je, prema zasad službenoj verziji događaja, ležao na kolniku u trenutku kada je Cetinski prešao preko njega. Još nije utvrđeno je li muškarac bio mrtav prije nego što je pjevač naletio na njegovo tijelo ili je smrtno stradao u trenutku kada je ovaj automobilom prešao preko njega.

DETALJNA ANALIZA TEŠKE NESREĆE U ROVINJU: ‘To što je čovjek ležao na cesti ne amnestira Tonyja Cetinskog od velike odgovornosti’

Proživljava najteže dane u životu

Cetinski tvrdi da nije vidio tijelo na kolniku, dok sin preminuloga, Adis Kevljanin, kaže kako su mu prijatelji iz Rovinja rekli da je njegov otac stajao, a ne ležao na cesti kada je Cetinski naletio na njega.

Dok se čeka nalaz obdukcije, Cetinski se danas prvi puta nakon nesreće oglasio na svome privatnom profilu na Facebooku s dvije objave kojima je očito želio dati do znanja da proživljava teške trenutke, te da su mu u tim teškim trenucima najveća podrška njegovi prijatelji.

U prvoj objavi podijelio je na svome zidu pjesmu engleskog književnika Rudyarda Kiplinga ‘Ako možeš’ koja govori o važnosti duhovne snage u teškim životnim trenucima.

CETINSKI U TRENUTKU NESREĆE NIJE BIO POD UTJECAJEM ALKOHOLA: ‘Tony je jako potresen, ne mogu ni zamisliti kako mu je’

Prijatelji poručuju da su uz njega

Druga pjevačeva objava sadržiporuku na engleskom o važnosti prijatelja, a prevedena na hrvatski glasi: “Prijatelji. Bore se za tebe. Poštuju te. Računaju na tebe. Ohrabruju te. Trebaju te. Zaslužuju te. Stoje uz tebe.”

Za kratko vrijeme Cetinski je za svoju objavu dobio mnogo lajkova svojih prijatelja i fanova, ali i mnoštvo poruka u kojima mu poručuju da su uz njega i da se drži u situaciji u kojoj se našao.

Inače, sin smrtno stradalog Ibrahima Kevljanina požalio se u razgovoru za Dnevni avaz da ga ni Cetinski niti Cetinskijevi odvjetnici još nisu ni nazvali da mu izraze sućut.

“Da je kakav čovjek okrenuo bi moj broj, izrazio mi sućut zbog ove tragedije. Nije se ni udostojio da mi se javi”, kazao je sin stradaloga.

‘TONY ME NIJE NI NAZVAO’: Oglasio se potreseni sin čovjeka kojega je u Rovinju pregazio Cetinski

 

Povratak na Net.hr