Čeka se nalaz obdukcije nad bezglavim truplom

Zagrebačka policija nije htjela u javnost izlaziti s informacijama o ostacima muškog tijela koji su pronađeni u jezeru Jarun, o tome je li riječ o ubojstvu te u kakvom je stanju leš zatečen.

Rečeno je tek da će s više informacija raspolagati nakon obdukcije koja je u tijeku.

“Način na koji su nastale promjene na tijelu ne mogu iznositi, odgovore na ta pitanja dat će obdukcija”, izjavila je na konferenciji za novinare glasnogovornica PU zagrebačke Aleksandra Ljuba.

Potvrdila je da su ostatke tijela nepoznatog muškarca u ponedjeljak oko 17,30 sati kod južne obale jezera Jarun pronašli mladići koji su trenirali vožnju kajakom, kazavši i da je truplo u jezero dospjelo na za sada neutvrđen način.

Nakon obavljenog policijskog očevida, truplo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi utvrđivanja uzroka smrti, a slijedi identifikacija te nastavak policijskih izvida, rekla je Ljuba.

Mediji javljaju da su trojica kajakaša iz čamca vidjeli golo truplo bez glave, šaka i nogu (od prepona naniže), koje se zaplelo među grmlje uz obalu jezera, te su odmah javili policiji.

Navodno je leš u visokom stupnju raspadanja.

Prethodni članak:

arti-201003080878006

Povratak na Net.hr