banner

UBRZO PREMINUO

ČAKOVEČKA MEDICINSKA SESTRA OSUMNJIČENA ZA KAZNENO DJELO: Pacijent došao na hemodijalizu, ubrizgala mu krivo sredstvo…

Medicinska sestra je u rujnu ove godine na Odjelu nefrologije Županijske bolnice Čakovec, nakon provedenog tretmana hemodijalize tijekom završnog zdravstvenog tretmana, primijenila očito nepodobno sredstvo te je od posljedica takvog postupka pacijent preminuo

Medicinska sestra (27) osumnjičena je za smrt 62-godišnjeg pacijenta koji je u rujnu došao u čakovečku bolnicu na hemodijalizu pa zbog krivo ubrizganog sredstva preminuo.

Kako javlja PU međimurska, nakon kriminalističkog istraživanja u koordinaciji s nadležnim državnim odvjetništvom osnovano se sumnja da je 27-godišnjakinja počinila kazneno djelo nesavjesnog liječenja na štetu preminulog.

Medicinska sestra je 29. rujna ove godine na Odjelu nefrologije Županijske bolnice Čakovec, nakon provedenog tretmana hemodijalize tijekom završnog zdravstvenog tretmana, primijenila očito nepodobno sredstvo te je od posljedica takvog postupka suprotnog pravilima zdravstvene struke, pacijent preminuo.

Protiv osumnjičene podneseno je posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu kao dopuna prethodno dostavljenoj kaznenoj prijavi protiv nepoznatog počinitelja, javljaju iz PU međimurske.

ČOVJEK PREMINUO NAKON ŠTO SU MU U BOLNICI UBRIZGALI KRIVO SREDSTVO; Ravnatelj: ‘Obitelj je u šoku kao i mi, svi smo plakali’

Povratak na Net.hr