NOVI DETALJI

BRUTALNO UBOJSTVO TINEJDŽERICE U SLAVONIJI: Dečko ju je pozvao da se nađu, a onda je izbila žestoka svađa

Mjesto Koška kod Našica protekle je nedjelje uzdrmala vijest o brutalnom ubojstvu 17-godišnjakinje koja je pronađena s nekoliko ubodnih rana, naslonjena na skladište kod kolodvora u tom mjestu.

Mnogi su se pitali tko bi i zašto na taj način usmrtio mirnu i pristojnu djevojku, kakvom su je svi pamtili. No, sad je poznato kako je teškom ubojstvu prethodila patološka ljubomora 23-godišnjaka s kojim je 17-godišnjakinja donedavno bila u ljubavnoj vezi, piše Jutarnji. Osumnjičeni M.Š. s A.B. je u vezi bio dva mjeseca. Ubio ju je zadavši joj više uboda nožem u predjelu prsa i vrata. Djevojka je pokopana jučer u 14 sati na mjesnom groblju u Koški.

DETALJI OKRUTNOG UBOJSTVA TINEJDŽERKE: ‘Ubojica ju je ostavio da sjedi, s ubodnom ranom na vratu’

Branio se šutnjom

U to vrijeme 23-godišnjak se nalazio u prostorijama PU osječko-baranjske, gdje je čekao odlazak na istražno ročište na Županijskom sudu u Osijeku, koje je bilo zakazano za 15.30 sati. Prethodno je dovezen u zgradu Županijskog državnog odvjetništva, gdje ga je trebao saslušati predstavnik tužiteljstva na temelju kaznene prijave za teško ubojstvo koju je protiv njega podigla policija.

NK Osijek - NK Inter Zapresic

‘Saslušanje u Državnom odvjetništvu trajalo je vrlo kratko, s obzirom na to da se osumnjičenik branio šutnjom’, doznaje se od izvora bliskog istrazi.

Takvo ponašanje suprotno je onom koje je demonstrirao tek dva dana prije, kada je u policiji nad njim provedeno kriminalističko istraživanje. On je tamo, piše Jutarnji, priznao kazneno djelo koje mu je policija stavila na teret te iznio i detalje o tome što se događalo noć prije nego što je ubio tinejdžericu.

Ubio ju je jer ga je htjela ostaviti

A.B. ubijena je u nedjelju nešto nakon 20 sati kod zgrade željezničke postaje u Koškoj, gdje se sastala s bivšim dečkom. Stigla je bicikom iz obližnjeg Ordanja, na mjesto sastanka koje je mladić predložio. Kad su se sastali izbila je svađa koja je završila brutalnim ubojstvom. Policija je ubrzo javnost obavijestila kako je motiv ubojstva vjerojatno ljubomora. U međuvremenu se saznalo kako je djevojka odlučila prekinuti vezu, a mladić se s time nije htio pomiriti.

Zadao joj desetak uboda

Ubio ju je zadavši joj desetak ubodnih i reznih rana u predjelu prsa i vrata, nakon čega ju je takvu ostavio. Sjeo je u prvi vlak i otišao prema Našicama, kući. Djevojka je za to vrijeme navodno još bila živa te se nekako uspjela dovući do zgrade skladišta gdje je ubrzo umrla. Pronađena je sljedećeg jutra u sjedećem položaju, naslonjena na zid.

Policajci su istog popodneva pokucali na vrata mladićeva doma. Priveden je u ponedjeljak navečer. Sudac istrage ga je pritvorio na mjesec dana zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i teških okolnosti kaznenog djela.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr