MURTER

BRUTALNO PREMLATIO ŽENU I PRIJETIO NJENOM MUŽU: Policija je to evidentirala kao remećenje javnog reda i mira

Slučaj se dogodio 25. srpnja, a policija je tek jučer izdala službeno priopćenje i privela osumnjičenika

Policijska uprava šibensko-kninska jučer je izvijestila o teškom premlaćivanju 45-godišnje žene na otoku Murteru. Zbog toga i prijetnju njenom suprugu 53-godišnjak je zaradio kaznenu prijavu i odlazak u pritvor. Zanimljivo je da se incident dogodio 25. srpnja te da je to policija do ovoga tjedna bilježila kao remećenje javnog reda i mira, javlja ŠibenikIN.

Neriješeni odnosi

Policija navodi kako je do sukoba došlo zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa i netrpeljivosti. Prvo su uslijedile verbalne prijetnje, a zatim i fizički napad koji je rezultirao teškim ozljedama 45-godišnjakinje. Nakon toga se u sukob umiješao i 50-godišnji suprug napadnute žene koji je od 53-godišnjeg osumnjičenika dobio salvu prijetnji.

O cijelom su slučaju glas podigle veslačice iz Betine koje su sudjelovale na regati Dlan & Veslo koja se održala prošle nedjelje. Zbog napada na njihovu kolegicu su izradile i prigodne majice te upozorile na propuste policije.

Propust policije

“Povod je konkretan slučaj od prije desetak dana, kada je pretučena jedna od veslačica. Muškarac je istukao ženu na njenom radnom mjestu, u dućanu, teško je ozlijeđena i hospitalizirana, no o tome javnost nije bila obaviještena u redovitom policijskom priopćenju”, poručile su veslačice.

Iz policije su na upit medija najprije odgovorili da slučaj nije zabilježen, da bi se tek ovih dana ispostavilo kako se radilo o remećenju javnog reda i mira.

Povratak na Net.hr