DOBIO OPTUŽNICU

BRAK IZ NOĆNE MORE: Vjenčali se, pa je tukao, zatvarao, tjerao da skuplja otpad i prijetio bombom

Nakon što se vjenčao, muškarac je ženi oduzeo kartice, zabranio joj da s bilo kime priča, tukao ju, tjerao da skuplja otpad, zaključavao, te joj zaprijetio da će baciti bombu na kuću ako ona negdje izađe bez njega

Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru ovih dana ima pune ruke posla s podizanjem optužnica protiv nasilnika u obitelji. Nakon što je podiglo optužnicu protiv muškarca koji je 2014. upoznao pa odmah spolno uznemiravao svoju izvanbračnu maloljetnu kćer, isto je učinilo s D.J. iz bjelovarske okolice kojeg terete za kaznena djela protupravnog oduzimanja slobode i prijetnje.

OTAC IZ PAKLA SJEST ĆE NA OPTUŽENIČKU KLUPU: Upoznao svoju maloljetnu izvanbračnu kćer, pa je počeo napastovati

On se, naime, u studenom prošle godine vjenčao s K.I. te joj odmah oduzeo zdravstvenu iskaznicu, karticu tekućeg računa i zabranio joj da kontaktira s djecom ili bilo kim drugim, piše BjelovarLive. No, njegovo iživljavanje nije stalo na tome. Redovito ju je tukao i prisiljavao da skuplja boce i stari metal, nakon čega bi joj oduzimao novac te bi je zaključavao u kuću i branio joj da igdje izlazi bez njega.

Jednom prilikom joj je rekao da će baciti bombu na kuću, ako se slučajno usudi nekud otići bez njega. Prestravljena žena je tek u veljači skupila hrabrosti, napustila nasilnika i sve prijavila policiji. Općinski sud u Bjelovaru je potvrdio optužnicu, a suđenje nasilniku počinje uskoro.

 

Povratak na Net.hr