HRABROST NA DJELU

BLAGAJNICA IZBACILA IZ TRAČNICA SLAVONSKOG RAZBOJNIKA: Prijetio pištoljem, a kad ju je vidio, samo se okrenuo i otišao iz trgovine

Ono što izdvaja ovaj pokušaj pljačke je hrabra i nesvakidašnja reakcija blagajnice

U utorak oko 19 sati policija je zaprimila dojavu o lopovu maskiranom fantomkom i naoružanog pištoljem koji je pokušao opljačkati trgovinu u Bukovlju kraj Slavonskog Broda, objavila je PU slavonsko-brodska.

No ono što izdvaja ovaj pokušaj pljačke je hrabra i nesvakidašnja reakcija blagajnice.

Kako piše 24sata, kada je wannabe razbojnik zaprijetio pištoljem i tražio novac, ona se nalaktila i samo odgovorila: “Ne dam”. Kad je vidio da neće dobiti novac, okrenuo se i otišao.

“Držala je svoju stranu. Nije htjela popustiti. Potresena je nakon svega što se dogodilo. Odmah je nazvala policiju i čekala da dođu. Nisam mogao vjerovati da mu se tako podbočila i nije dala novac, sva sreća pa je samo otišao jer moglo je biti svega. Imao je fantomku pa mu je vidjela samo oči. Bio je minutu u dućanu i kad je vidio da neće dobiti novac, otišao je. Ona je u šoku, na odlasku joj je rekao da će se opet vidjeti”, rekao je suprug hrabre blagajnice.

U međuvremenu, policija je uhvatila muškarca kojeg sumnjiči za razbojstvo, a neslužbeno se doznaje kako je počinitelj mlađe dobi. Policija nije htjela otkriti je li koristio pravi ili lažni pištolj.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr