DUBROVAČKI DNEVNIK

BIZARNO: Paljenje auta bivšem poslovnom partneru u Dubrovniku platio tip za kojeg se više puta skupljala humanitarna pomoć

Predrag Kasumović je s I. M. prije više godina držao ugostiteljski objekt koji je propao te je iza njega ostao porezni dug

Policija je otkrila identitet muškarca koji stoji iza namjernog zapaljenja automobila u Dubrovniku na Gorici sv. Vlahe koji se dogodio u kolovozu. Osim identiteta, poznati su detalji i motiv. Nakon što je policija objavila snimku počinitelja kaznenog djela, netko je prepoznao osobu pa se klupko razmotalo i poznato je tko je naložio podmetanje požara.

Iako je više prijevoznih sredstava tom prilikom zapaljeno, policija je utvrdila od kojeg automobila je požar započeo. Vlasnik automobila je bio I. M. iz Dubrovnika, inače nogometni menadžer, no ustvrdilo se da je stvarni razlog kaznenog djela stari partnerski odnos s Predragom Kasumovićem, piše Dubrovački dnevnik.

Riječ je o Dubrovčaninu koji je zbog teške bolesti u invalidskim kolicima te se za njega više puta skupljala humanitarna pomoć uz razne organizirane događaje.

ZNA SE TKO JE ZAPALIO VOZILA U DUBROVNIKU: Muškarac se razišao s poslovnim partnerom pa platio liku da mu zapali auto za 20.000 kn

Kasumović angažirao susjeda da podmetne požare i platio mu 20.000 kn

Kasumović je s I. M. prije više godina držao ugostiteljski objekt koji je propao te je iza njega ostao porezni dug. Prema pisanju Dubrovačkog dnevnika, dugogodišnji gnjev je vjerojatno Kasumovića potaknuo da angažira svog susjeda Harisa Mehića da podmetne požar. Naime, Mehić je nezaposleni automehaničar i taksist koji je dobio 20.000 kuna da zapali vozilo bivšeg Kasumovićeva poslovnog partnera.

Haris Mehić je ove godine dio vremena proveo u zatvoru zbog više kaznenih djela, među ostalim kazneno djelo prijetnje, krađe, sudjelovanje u tučnjavi te sprječavanje službene osobe u obavljanju posla.

On je vjerojatno zbog financijske stiske prihvatio “dodatno zaraditi” na ovaj kriminalan način koji bi ga na kraju mogao skupo stajati. Baš kao i Kasumovića.

 

Povratak na Net.hr