SUSJEDI U ČUDU

BIZARNA PROVALA U NOVOM ZAGREBU: Čovjek zatekao lopova kako paradira stanom u njegovoj odjeći

46-godišnji Ernest, inače podstanar u Novom Zagrebu, neugodno se iznenadio kad je ušao u stan i u njemu zatekao 60-godišnjeg provalnika koji je tamo bio u njegovoj odjeći.

60-godišnji Najim T. je provalio u stan na 9. katu u jednoj zgradi u Novom Zagrebu. Kad ga je tamo zatekao podstanar Ernest, i to još u svojoj odjeći, zatvorio ga je u stan kako ne bi pobjegao, pišu 24sata.

Provalnika zaključao u stan i pozvao interventnu policiju

Odmah je podigao uzbunu. Buku su čuli i susjedi pa su mu pomogli držati vrata kako provalnik ne bi pobjegao do dolaska policije. Osim temeljnih, tu su bili i interventni policajci jer je provalnik Ernestu prijetio nožem.

provala, provalnik

Ernest je pri dolasku pred vrata stana u kojem živi vidio da iz njega dopire svjetlo. To mu je odmah bilo čudno, a kad je u stan ušao, tamo je zatekao krupnog muškarca koji je bio odjeven u njegovu jaknu. Odmah su se počeli naguravati i tući, a pritom je provalnik izvukao i nož. Podstanar je tad pobjegao iz stana, ali nije htio riskirati da i provalnik pobjegne pa ga je u stan zatvorio, a susjedi su mu pomogli osigurati vrata dok je on nazvao policiju.

Provalnik se zabarikadirao u stan

No tada je počela nova drama – kad je policija došla, provalnik Najim se zabarikadirao u stan i nije iz njega htio izaći. Na ulazna je vrata stavio ormar kako policija ne bi došla do njega, a nije izašao ni kroz prozor zbog visine. Policajci su ipak uspjeli srušiti ormar i ući u stan, a nesretni je provalnik i dalje htio pobjeći. Naposljetku su ga ipak uspjeli svladati i staviti mu lisice.

Ispostavilo se da je provalnik državljanin BiH. Nakon izleta u tuđi stan, prenoćio je u zatvoru a sada čeka ispitivanje u državnom odvjetništvu, nakon čega je moguće da će ga smjestiti u Remetinec.

KRADU SVE ŠTO STIGNU: Policija upozorava na opasnost od provala

NOKAUTIRAO SAMOG SEBE: Pogledajte pokušaj provale koji se teško zaboravlja

OVAJ SE LOPOV NIJE DOBRO PROVEO: Provalio u kuću pa ga vlasnik pogodio strijelom u stražnjicu

 

 

Povratak na Net.hr