TRAGIČAN KRAJ

OTPRIJE PROBLEMATIČAN? Susjed preminulog para u Malom Lošinju otkrio: ‘Sjećam se hodnika punog krvi i zazivanja pomoći’

‘Nakon što je žena otputovala u Italiju prije otprilike godinu dana, muškarac je pokušao samoubojstvo rezanjem žila; sjećam se hodnika punog krvi i zazivanja pomoći – Aiuto!, Aiuto!’

Dvije mrtve osobe starije dobi pronašla je jučer ujutro u 6.10 sati policija u stanu u Malom Lošinju. Kako neslužbeno doznaje Novi list, radi se o ubojstvu i samoubojstvu unutar obitelji. Navodno je muškarac (82) ubio ženu (72) i zatim skočio kroz prozor, a u pitanju je talijanski par koji se prije nekoliko godina nastanio u Malom Lošinju.

Pored policije i Hitne medicinske pomoći, na intervenciju su pozvani i lošinjski vatrogasci jer je u stan gdje se dogodila tragedija trebalo nasilno ući.

POTRESNA TRAGEDIJA NA LOŠINJU: ‘Jučer sam vidio roditelje, sve je bilo u redu. Danas sam na ulici zatekao mrtvog oca’

Problematične osobe

Jedan od susjeda iz zgrade rekao je za Novi list da je riječ o problematičnim osobama. “Nakon što je žena otputovala u Italiju prije otprilike godinu dana, muškarac je pokušao samoubojstvo rezanjem žila; sjećam se hodnika punog krvi i zazivanja pomoći – Aiuto!, Aiuto!…”

Dodao je da su u Malom Lošinju živjeli proteklih pet ili šest godina, možda i dulje te da su susjedi upozoravali policiju da ih treba držati pod kontrolom.

Susjed talijanskog para je rekao da se probudio i kroz prozor vidio da na betonu ispred zgrade leži muškarac, pet-šest metara podno prozora stana.

“Prikopčali su ga na aparate, no vidjela se krv ispod glave. Pola sata su ga pokušali oživjeti”, dodao je.

DVOJE LJUDI PRONAĐENO MRTVO U MALOM LOŠINJU: Muškarac je ubio ženu, a onda i sebe?

POZNATI SU NOVI DETALJI UBOJSTVA U MALOM LOŠINJU: Ubio suprugu pa presudio sebi skočivši kroz prozor stana

Njihov sin (48) kazao je za 24sata: “Prije dvadesetak godina dolazili smo u Lošinj na ljetovanje i jako nam se svidjelo. Prije sedam godina roditelji su dobili povoljnu priliku za kupnju stana pa smo se napokon tu i doselili. Roditelje sam zadnji put vidio jučer popodne i sve je bilo u redu. Ništa nije upućivalo na nikakav problem. Ni sam ne znam što se točno dogodilo. Znam da sam jutros rano dobio poziv i kad sam došao pred stan, na ulici sam zatekao mrtvog oca kako leži”.

Policija: Dogodilo se ubojstvo i samobojstvo

Nakon očevida i kriminalistčikog istraživanja utvrđeno je da je u ponedjeljak u Malom Lošinju 81-godišnjak usmrtio 72-godišnjakinju i potom si oduzeo život, izvijestila je u utorak primorsko-goranska policija.

Riječ je o dvoje talijanskih državljana supružnika. Policija je izvijestila da će sva prikupljena saznanja o ovom događaju dostaviti nadležnom državnom odvjetništvu.

Neslužbeno se doznaje da su se supružnici doselili u Mali Lošinj prije nekoliko godina i da su živjeli u Ulici Josipa Kašmana gdje su i pronađeni mrtvi.

Povratak na Net.hr