AFERA FIMI MEDIA

NINA BADRIĆ NA SUĐENJU SANADERU: ‘Nosila sam fakture u Carinsku upravu, a onda sam od svog računovodstva doznala tko ih plaća’

Nina Badrić potvrdila je danas u nastavku suđenja u aferi Fimi media da je za 10 tisuća eura 2007. pjevala u predizbornoj kampanji HDZ-a. Prisjetila se i dva dodatna koncerta u Biogradu na Moru i Karlovcu za što je ispostavila fakture, no HDZ joj nije platio PDV na njih.

“Nosila sam fakture u Carinsku upravu, a onda sam od svog računovodstva doznala da ih je platio Hrvatski dragovoljac”, svjedočila je pjevačica koju je u dogovore s HDZ-om povezao Franjo Arapović.

THOMPSON SVJEDOČIO NA SUĐENJU SANADERU: ‘Sanader mi je dao 50 tisuća kuna za Crkvu u Čavoglavama’

Ivu Sanadera vidjela je samo jednom, i to nakon što je potpisan dogovor u Vladi, pa je nju i ostale pjevače počastio kavom.

Nina Badrić predala je sudu fakture što ih je ispostavila HDZ-u za taj angažman 2007. godine, što je njoj, kako je rekla, bio posao kao svaki drugi, jer nije članica niti jedne stranke.

Ispitane su danas i dvije tajnice iz Vlade RH koje su potvrdile da im se, s obzirom na to da su od 2004. radile i poslove za HDZ, isplaćivala mjesečna naknada od tisuću do tisuću i pol kuna. Tu naknadu dogovorile su s Biancom Matković.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr