IZGUBIO KOMPAS

ČOVJEK JE SAMO RADIO SVOJ POSAO: Poznati poduzetnik prijetio prometnom redaru zbog kazne: ‘Znaš li ti tko je moj sin?’

Milan Madunić, vlasnik “Madunić busa” verbalno je napao prometnog redara koji je sinoć došao u kontrolu, prijetivši mu otkazom i pozivajući se na svoje veze, ponajviše na svog sina – Marija Madunića, pomoćnika ministra prometa za inspekcijske poslove.

Madunića starijeg je razljutilo što ispred City Centera One, nakon što je Grad postavio betonske blokove na dio prometnice ispred ulaza u trgovački centar gdje je dopušten prolaz samo gradskim, “Prometovim”, autobusima, nije mogao proći pa se obrušio na prometnog redara, doznaje Slobodna Dalmacija.

“Prijevoznik je već nekoliko puta kažnjavan, no nije reagirao, odnosno nije prestao koristiti gradsku površinu kao svoj privatni parking”, rekao je za taj list Damir Babić, pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo i redarstvo u Gradu Splitu.

Iako su unutar ograđenog dijela ostala dva autobusa kojima je ostavljen prostor da se maknu s površine koju nepropisno zauzimaju, odnosno na kojoj se nelegalno parkiraju, Madunić ih sinoć nije pomaknuo pa će danas tijekom dana pozvati policiju, dodao je Babić.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr