banner

Gazdarica i podstanar se nagodili – on odlazi iz stana

Eva Weiss, vlasnica stana u Kukuljevićevoj ulici, nakon što je pet dana provela u kuhinji tražeći da se podstanar odseli, može odahnuti. Odvjetnik podstanar će se iseliti jer mu vlasnica oprašta dvogodišnju stanarinu.

Nakon pet dana, drama u stanu u Kukuljevićevoj ulici završena je.

Kako je u ponedjeljak navečer ispričala Eva Weiss, vlasnica stana u kojem se ‘zabarikadirao’ odvjetnik Draško Šoć, nakon pet dana suživota u 54 četvornih metara odlučio je prihvatiti primirje i napustiti stan 28-godišnjakinje.

“Dogovorili smo se da ja njima opraštam dug od 13.000 eura plus kamate za stanarinu, a oni će povući tužbu da sam mu ometala posjed. Oni su kupili stan od novca koji im opraštam, no meni život više vrijedi nego novac. S njegovom sam se ženom sve dogovorila i rekli su da će izaći. Sada ćemo vidjeti hoće li dogovor poštovati ili ne”, ispričala je Weiss, koja je svoj stan čuvala zajedno s dečkom.

Podsjetimo, sve je počelo prošlog četvrtka kada je Weiss, kako tvrdi, u posljednji trenutak uspjela spriječiti postavljanje protuprovalnih vrata na stanu, koji je njezina obitelj njoj kupila prije sedam godina kako bi se nakon što diplomira mogla osamostaliti. U međuvremenu, roditelji su stan koji se vodi na ime njihove kćeri iznajmili odvjetniku Drašku Šoću i njegovoj obitelji. Problemi su počeli kada je on, tvrdi Weiss, prestao plaćati stanarinu i odbio iseliti se iz stana. Slijedile su sudske prepirke koje su završile i na Županijskom sudu.

Horor-film

“Osjećala sam se kao u horor-filmu i stvarno me bilo strah što će biti”, kazala je Weiss.

Draško Šoć, poznat po tome što je preuzeo slučaj Nebojše Perunovića Panče, optuženog za organiziranje elitnog lanca prostitucije, cijeli spor zbog stana u središtu Zagreba nije htio komentirati, te je poručio novinarima da se za bilo kakve informacije obrate sudu.

Povratak na Net.hr