TEŠKE NUSPOJAVE

ČETVRTI CIKLUS KEMOTERAPIJE OSLABIO OLIVERA: ‘Pričekat ćemo da se oporavi, možda održi koncerte na proljeće’

Morski vuk je povodom svog 70. rođendana trebao održati dva koncerta u splitskoj Spaladium Areni, no zbog bolesti ih je otkazao.

Oliver Dragojević zbog zdravstvenog je stanja morao otkazati koncerte koje je trebao održati 15. i 16. prosinca u Spaladium Areni povodom svog rođendana.

ZBOG LOŠEG ZDRAVSTVENOG STANJA: Iznenada otkazana oba Oliverova koncerta u Spaladium Areni

“Koncerti ‘OLIVERovih 70’ otkazuju se do završetka liječenja. Oliveru je jako teško što mora razočarati publiku koja ga toliko godina prati, ali svi vjerujemo u pozitivan ishod i nove koncerte”, službeno su jučer priopćili iz pjevačeva tima.

Glazbenikov organizam je slab zbog četvrtog ciklusa kemoterapije koju prima kako bi izliječio rak koji mu je dijagnosticiran ljetos.

OliverFoto: Ivo Čagalj/PIXSELL

“Nećemo ništa forsirati, pričekat ćemo da se Oliver dobro oporavi i idemo dalje. Kad uistinu bude dobro, onda ćemo raditi koncerte”, rekao je organizator Neno Drobnjak.

Obožavatelji koji su kupili ulaznice mogu tražiti povrat novca, a već se govori i o novim datumima koncerta.

“Sve smo dogovorili s Oliverom, sugerirali mu da se kvalitetno oporavi, pa ćemo lako napraviti koncerte. Neke su procjene na proljeće, ali o tom potom. Bitno je da se Oliver posveti sebi, svi smo uz njega “, naglasio je Drobnjak.

Slavni Morski vuk jučer je navršio 70 godina.

Povratak na Net.hr