Ronaldo nakon svađe objavio fotku i veliku vijest

Trostruki najbolji svjetski nogometaš u izboru FIFA-e, danas umirovljeni 38-godišnji Ronaldo, oženit će u travnju sljedeće godine svoju izabranicu Paulu Morais. Preciznije, svadba će trajati tri dana, između 18. i 20. travnja u Buziosu, mjestu udaljenom nekih 170 kilometara od Rio de Janeira.

Par je u vezi posljednje dvije godine, a na svadbu je pozvao više od 1000 uzvanika. Prvotno je svadbeni pir trebao biti održan u prosincu ove godine, ali je odgođen nakon nedavnih razmirica.

Ronaldu će to biti četvrti brak, nakon onih s Milene Domingues, Danielom Cicarelli i Mariom Beatriz Antony. Potonji brak trajao mu je najdulje, sedam godina. Iz dosadašnjih brakova i veza Ronaldo ima četvero djece, a u prosincu 2010. godine potvrdio je da je podvrgnut vazektomiji kako bi ‘zatvorio tvornicu’.

//www.youtube.com/embed/nfjD9Kz8DDY

Ronaldo je bivši napadač Cruzeira, PSV-a, Barcelone, Intera, Real Madrida, Milana i Corinthiansa koji je za brazilsku reprezentaciju u 98 odigranih utakmica postigao 62 gola.

Na svjetskim prvenstvima postigao je 15 golova, što je bio rekord kojeg je prošlog ljeta srušio njemački reprezentativac Miroslav Klose (16 golova).

Povratak na Net.hr