Bilić dan nakon remija s Italijom izgubio živce!

Izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić je dan nakon remija s Italijom (1:1) na konferenciju za medije u Warku stigao poprilično nezadovoljan. ‘Što ste mislili da ćemo poletjeti za Ukrajinu nakon dva kola?’, pitao je izbornik okupljene.

Na početku druženja s novinarima Bilić je još jednom ponovio kako nije zadovoljan suđenjem Engleza Howarda Webba.

“Sve što je mogao dati, dao im je. Kad god su Talijani tražili ruku, Webb im je sudio. Italija nije mnogo slabija od Španjolske. Legendarni Arrigo Sacchi je izjavio da je ovo bilo jedno od najboljih poluvremena Azzurra ikad, imaju dva svjetska napadača, jedni su od glavnih favorita EURA, a mi smo u prvom djelu bili impresionirani?”, počeo je Bilić sipati kritiku na račun medija, a na pitanje ‘trebamo li biti zadovoljni sa četiri boda’ je ‘poludio’.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=p2KzIA0CeLpBxQEe

“Mi moramo biti zadovoljni situacijom! Što je vama?! Što ste mislili da ćemo poletjeti za Ukrajinu nakon dva kola? Svi ste nas ispratili kao da nemamo pojma, a mi imamo četiri boda i nismo zadovoljni! Kako to? Ja moram opravdavati remi s Italijom! Italija sada igra bolje nego 2006. godine! Imamo šansu, na konju smo, glavu gore”, rekao je ljutito Bilić.

Osvrnuo se zatim na posljednju utakmicu u grupnoj fazi natjecanja, susret protiv Španjolske.

“Španjolci će protiv nas imati veći posjed lopte, ali bit ćemo čvrsti, nadam se i imati malo sreće, hrabrosti… Psihološki smo jaki, fizički smo također jako spremni. Nitko nije spremniji od nas.”

Može nam pomoći i Irska ako u najmanju ruku remizira s Italijom.

“Ne bih se mijenjao s Talijanima, oni moraju pobijediti Irsku. Irska nije loša momčad i sve će napraviti da se ne vrate kući s nula bodova. Ja ih poznajem jako dobro, oni će sve napraviti da ne izgube. Vjerujem da mi protiv Španjolske možemo izboriti prolaz”, kazao je Bilić.

Više o temi: specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija 2

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr