Kladioničari se počeli sprdati s Davidom Beckhamom

Proslavljeni bivši engleski nogometaš David Beckham u srijedu je i službeno objavio osnivanje novog kluba s adresom u Miamiju.

Ostalo je dakako još nekolicina nerazjašnjenih stvari, primjerice, lokacija na kojoj će nova momčad igrati, kada će se točno priključiti MLS ligi (nagađa se od 2016.), a prije svega kako će se zvati.

Upravo posljednja stavka pruža priliku kladiteljima da nešto zarade. Tako je kladionica Betfair Sportsbook i postavila omjere na potencijalna nova imena Beckhamovog kluba.

Favorizirano ime je Beckham United s omjerom 3/1, slijede Miami Tropics (6/1), Miami Fusion (7/1), Miami Matadors (10/1), Beckham FC (12/1), Miami Gatos (16/1), Miami Metrosexuals (20/1) i Miami Maestros (22/1). Ako smatrate da nijedno od predloženih imena neće biti ono pravo možete dati mašti da se razmaše, a kladionica će potom postaviti koeficijent na prijedlog.

Prijedloga putem društvenih mreža ne manjka, a među najzanimljivijima su svakako imena Miamchester United i Miami Spice. Prvo je dakako kombinacija imena Miamija i Beckhamovog bivšeg kluba Manchester Uniteda, dok drugo ime aludira da bi Beckham ime svog kluba mogao posvetiti svojoj supruzi Victoriji, članici bivše pop-skupine Spice Girls.

Povratak na Net.hr