Bambi Eyes, Indietroni​x i M.In u Sirupu

Vikend u Sirupu u petak donosi Bambi Eyes vs Indietronix, dok vas u subotu čeka poznati njemački producent i DJ Markus Ferdinand (alias M.in). Podijelili smo 2x2 upada za petak i subotu.

24.1.2012.
12:38
VOYO logo

Petak, 27.01.2012.

Bambi Eyes vs Indietronix: Plastika

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi Bambi u dvanaestoj ugošćuje novi klupski program na sceni, Indietronix! i napokon svog imenjaka DJ Bambija!

Zakažite termine kod poznatih zagrebačkih estetskih kirurga, naručite implatante i ekstenzije po mjeri; slavimo privlačnu vanjštinu. Koga briga za unutrašnju ljepotu i ostala spiritualna preseravanja. Botox je jedini pravi eliksir mladosti!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DRESS CODE: Silikonski implatanti, filleri, botox i hijaluronska kiselina, liposukcija i facelifting, ekstenzije i umjetni nokti, spray tan ili solarij, photoshop, Mickey Rourke, Soraja, Katie Price...

ULAZ: 35 kn s konzumacijom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BAMBI EYES

BAMBI / Bojan Belušić Umjesto da glazbu sprema u ladice i oko žanrova postavlja granice, Bambi se odlučio na radikalan rez: podijeliti glazbu na onu koju vrijedi puštati preko razglasa i na onu na koju se ne isplati trošiti struju. Drugi dio stalne postave Triggera struju kao DJ troši već osmu godinu, a počeo je u KSET-u dok je ta ista struja bila jeftinija nego danas. Dvije tisuće četvrte Bambi s prijateljima pokreće Demode kolektiv s kojim pušta uz Dangera, Toxic Avengera,Headmana, MIT, Notwist, Animal Collective i tri puta prije Cariboua. Osim u KSET-u i SC-u, radio je u Sirupu, Gjuri, Purgeraju, Klubu 100 i K4 te u sklopu Žednog Uha, Velesajma Kulture, Tabor Film Festivala i raznih izložbi, gdje ipak fleksibilno razdjeljuje post punk, indie i chill wave setove od electra, housea ili techno razbijačine. Za svoje oči i vaše uši Bambi sprema posebnu 90's-acid-electro-house selekciju pa dobro podmažite zglobove i zagrijte kukove prije dolaska u Sirup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

P. D. RICCO /BE resident P.D. Ricco aka Bezre Flexa, Zagrebački DJ, krenuo je puštati muziku na opskurnim privatnim zabavama i aktivno nastavio s istim u reminentnim klubovima diljem Srbije, Slovenije i Hrvatske; Don't Make New People/K4/Ljubljana, The White Canvas/Helios/Hvar, Blitz Kids/Sirup/Zagreb, Elektrana/KC Grad/Zagreb itd.. Baza njegove operacije je sadržana u obliku electro projekta How Convinient u kojem programira i dokumentira!!!

HOSTING by Miss Tina Silicone + PLASTIC PERFORMANCE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

INDIETRONIX

Znači Zna + Baden Baden Showcase Želite li se namazati najboljim delikatesama elektroničke glazbe prelivene selektiranim kremama iz Indie galaksije, nastavite čitati txt. 27.1.2012. braća planeti Punk, Pop, Disco i House ujedinjuju se na jednu večer na katu naše tvornice protiv mainstrema i dosade, Sirupa. Sažimajući se unutar galaksije Indietronix, komandanti Znači Zna i Baden Baden vodit će vas prostranstvima kolektivne konfuzije, pružajući vam utjehu nakon dugog puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Indietronix program je nerođeno dijete Indietronix Radio Showa, i rezultat rada Predraga Novakovića, neumornog promotera elektroničke glazbe s snažnim indie, pop, punk, house i techno utjecajima.

Subota, 28.01.2012.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toreta predstavlja: M.In (Desolat, Get Physical)

Udruga Toreta ponosno najavljuje nastup poznatog njemačkog producenta i DJ-a Markusa Ferdinanda (alias M.in) koji će povodom svog prvog gostovanja u Hrvatskoj publici predstaviti svoj novi album "A Matter Of Taste" .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Markus Ferdinand ili M.in, mladi je njemački producent i DJ, koji se posljednjih par godina svojim modernim house and techhouse stilom istaknuo na globalnoj glazbenoj elektronskoj sceni. No nepotrebno je svrstavati njegov talent u određene okvire pogotovo jer govorimo o albumu koji otkriva dovoljno zrelosti i producentske strasti prema živim instrumentima, doziranim vokalima, jazzu i muzikalnosti. Osim što ima vlastiti label Weplayminimal, 2011. zablistao je izdanjima za Loco Dice’s Desolat, Trapez, Get Physical, Mothership i mnogim drugima.

Svaki njegov singl mora imati smislenu melodiju, onu koja pokreće i izaziva osmjeh na licu, što su primjetili i Luciano, Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Loco Dice i Sven Väth koji su u njegovim singlovima potražili „dušu“ s beatom i basom karakterističnim za M.ina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

M.in će u sklopu hrvatske mini turneje publiku zabavljati u petak, 27. siječnja u Zadru, a 28. siječnja u zagrebačkom klubu Sirup.

Zabava u oba grada počinje u 23:00, a vi dođite i provjerite hoće li vas njegova sinteza elektronike i jazz-a, kako najavljuje, uspjeti pokrenuti i hoće li vam izmamiti osmjeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Line up: M.in (DESOLAT, GET PHYSICAL) , Germany Bruno Franin (Get the groove) Svire (Get the groove) Upstairs: Mark vs Ammte

Dobitnici za petak: Maja Tomić Una Horvat

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobitnici za subotu: Tonči Bistrić Ines Paviša

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo